Filur Drinker

Loading...
Filur Drinker

Det er ingenting som en smak og duft som kan gjøre at man gjenopplever gamle minner. Dette gjelder spesielt med  de forskjellige drinker du har drukket da du var yngre. Det er visse cocktails og drinker som er veldig spesifikke for bestemte generasjoner. Imidlertid er det også drinkene som går igjen og som fortsetter å være populære for ungdommene. En av drinkene som er spesielt populære og som har vært der i mange år, er den lykkelige drinken filur. Det er en klassiker som mange eldre generasjoner tenker på med lys i øynene når det minner dem om ungdommen. 

Filur ved poolkanten

En filurdrink gir deg et smilende ansikt 

Filuren er ikke en drink som nettopp har oppstått av seg selv. Filur-smaken og utseendet er basert på den populære isbrusen som du fremdeles kan få i dag.  

 

Lag en ekte filurdrink 

Når du lager drinker som ung, er det sjelden med gode ingredienser. Derfor forbinder du noen ganger ungdommens drinker med noe du ikke liker. 

 Imidlertid kan det ha noe å gjøre med at ingrediensene var av dårlig kvalitet og at en drink alltid var varm eller lunken i beste fall. Imidlertid kan det være interessant å lage ungdommens cocktailer med de gode ingrediensene, riktig utstyr og rikelig med is. 

Hvis du trenger å lage en stylet form for filurdrikk, kan du starte med å finne en god vodka. Som yngre er det stor sannsynlighet for å velge det billigste, og det var veldig sjelden det beste. Her kan du ofte se på prisen, da den har mye å si. Hvis du velger den billigste, kan du ikke stole på å få en god vodka. Hvis du derimot velger en av de dyreste, kan du være sikker på at du ikke blir skuffet. Når du har valgt riktig vodka, er det på tide å velge en god appelsinjuice. Her er det best at den er nypresset. Du kan få mye god appelsinjuice i supermarkedet, men det er ingen tvil om at det beste nå den er ferskpresset. Kjøttet fra saften bør være med da det hjelper til å gi en fin tekstur på smaken. I tillegg til vodka og juice, trenger du også rød brus. Her er også noen alternativer som er bedre enn andre. Generelt, se etter en brus som ikke er så søt. Du bør også finne mange isbiter. Fyll en frysepose med is og vent til den fryser.  

forskelligt udvalg af vodka

En filur serveres i et highball glas 

Når du lager en god drink er det ikke bare viktig hvilke ingredienser du skal bruke. Det er også ekstremt viktig at du velger riktig glass og utstyr generelt. Når du velger glass, bør du gå for et høyt highball glas som du kan få de fleste steder. Det er et klassisk høyt glass, der de vakre fargene på drinken går i oppfyllelse. 

Du kan også gjøre andre ting for å få din gule og røde cocktail til å se ekstra appetittvekkende ut. Du kan putte et fint sugerør i drinken. Det er praktisk samtidig som det er pent. En ting som også kan dekorere mye i den nevnte drikken, er en cocktailpinne.  

en blandet filurTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna