Hvordan lage en drinkdispenser av en vannmelon

Loading...
Hvordan lage en drinkdispenser av en vannmelon

Dette trenger du 

Du vil trenge forskjellige ting når du skal lage vannmelon drikkedispensere. 

Det første du trenger er en stor skje. Her er det viktig at dette er en virkelig stor skje. Jo større vannmelon du har tenkt å bruke, jo større skje trenger du. I tillegg trenger du en stor fruktkniv. 

Du skal ikke bruke den så mange ganger, så det er ikke så viktig at den er veldig god og stor, men den må være til stede. En annen ting du trenger, er en vannmelons fustage kit. Det viktigste du trenger er en moden vannmelon, som helst skal være stor. Hvis du vil eksperimentere litt, kan du også alternativt bruke en ananas eller gresskar. 

Slik lager du fustagen 

Når du er sikker på at du har alle ingrediensene, kan du begynne å lage din festlige fustage til festen. Hvis du holder fest samme dag, er det lurt å lage fustagen der. Den skal ikke stå så lenge da den rolig mister friskheten. 

  1. Den første tingen å gjøre er å kutte toppen av vannmelonen. Du bruker den store kniven. Du trenger ikke å skjære så mye, men akkurat nok til at du kan se en relativt stor del av det røde fruktkjøttet inne i vannmelonen. Det er viktig at du sparer toppen du skjærer av. Og av den grunn er det lurt å skjære vakkert og likt. 

  2. Det neste du gjør er å tømme vannmelonen. Du bruker den store skjeen, og det er den delen av hele arbeidet som tar lengst tid. Spesielt hvis du lykkes med å finne en stor vannmelon, vil du finne at det kan ta litt tid. Det er imidlertid ikke nødvendig å stresse over det. 

  3. Bruk kniven fra vannmelonsfustage for å lage et hull. Du bør gjøre dette omtrent 12 centimeter fra bunnen av vannmelonen når den står oppreist. Her er det spesielt viktig at du har det rette settet til å gjøre dette, for ellers vil det ikke være et så godt hull. 

  4. Sett helletuten inn i hullet du laget i vannmelonen. 

  5. Nå kan du bare helle favorittdrikken din i vannmelonen, og deretter glede deg over å servere drinker på en ny og morsom måte. 

Inspirasjon til drinker 

Du må også finne ut hvilken type drink du vil helle i vannmelons fustagen. Her kan du for eksempel lage en lekker sangria eller noe lignende. Det er åpenbart at du lager en drink som har vannmelonsaft eller saft i. Det smaker spesielt godt hvis du blander den med tequila. Dessuten vil limesaft smake godt i en slik drink. I tillegg kan du bruke is og vanlig søt sirup. Alle disse ingrediensene blandet vil smake helt fantastisk. 

En klassisk sangria vil også passe til den nye vannmelonsfustage. Det er en veldig enkel drink å lage, og folk elsker den, så den ryker rett ned. Du vil trenge mange liter rødvin. I tillegg trenger du litt rød juice, som også er en viktig ingrediens. I tillegg kan du skjære litt frukt og helle dem i. Dette vil gjøre at sangria-drinken din får en fin og søt smak. 

vandmelon drinksTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna