FLOTTE OMGIVELSER SKAL HA STILIGE CHAMPAGNEGLASS

Loading...
FLOTTE OMGIVELSER SKAL HA STILIGE CHAMPAGNEGLASS

Drikker eller spiser man noe veldig flott bør man også vise respekt ved å innta det på den riktige måten. En champagne eller en musserende vin smaker enda bedre hvis man sørger for å kjøpe noen flotte champagneglass. Det er sånn at uansett om man snakker om drikkevarer eller mat så blir man alltid mett med øynene først. Ser man på et flott champagneglass vil man nesten føle at man har fått et par glass, fordi det er så flott.

- Se Barlifes flotte champagneglass her -

RCR CHAMPAGNEGLASS ER FOR DE LUKSURIØSE

Noe som mange ikke vet er at det faktisk er mange glass man kan få i dag som er lagd av krystallglass. Det er noe som folk ikke tenker over, fordi de muligens er vant til at krystallglass er noe som besteforeldrene drakk av, og det er ikke noe som man kan få i dag som er nytt.

Blant annet vil du finne mange champagneglass som er lagd av krystall. Hvis du ser på de vil det være veldig tydelig fordi de har det klassiske krystallmønstre. Du kan også få disse champagneglassene med et kantet mønster med stor detalj-rikdom.

 

Et av champagneglassene som du kan få er lagd av krystallglass fra Melodia, det er et flott glass som går innover nederst og litt utover øverst. Det er en liten kule på det øverste stykke av stilken, den er med på å gi glasset karakter. Timeless er også en form for champagneglass, det ser veldig luksuriøst ut. Glasset er lagd av krystallglass og det er mer kantet enn for eksempel Melodia, fordi der er selve nederste delen av glasset kantet. På kanten av glasset er det striper som har blitt innhugget i glasset, det er mulig fordi det er et champagneglass som har blitt laget av krystallglass.

Et champagneglass, som minner litt om Melodia, men som fortsatt skiller seg ut er Oasis. Det er et glass i den klassiske champagneglass formen, den går lett ut på midten og inn nederst og øverst. På siden i krystallglasset er det innhugget et flott mønster, som kan få tankene til å tenke på en edderkopp eller en diamant. Å drikke av dette champagneglasset er også elegant, fordi det er en spennende opplevelse å ta på dette glasset.

- Finn flere RCR krystall champagneglass - RCR krystalglas

SÅNN DRIKKER DU CHAMPAGNE SOM PÅ FILM

Å se på de gamle svart-hvitt filmene involverer veldig ofte at man ser på noen flotte middagsselskaper, der karakterene drikker champagne og andre drinker av flotte krystallglass, som man bare kan være misunnelig på. Men de glassene som de bruker i filmene skiller seg fra de champagneglassene som vi kjenner til i dag. Den gangen brukte man i større grad champagneskåler, de er formet som en skål med en tykk stilk, men selve skålen er vesentlig mindre enn hvis det for eksempel var beregnet for en dessert. Dagene for disse luksuriøse champagneglassene er ikke over, hos Barlife kan du få en etterligning av de champagneglassene som du er vant til å se i filmer.

coupe krystal champagneglas 

Dette champagneglasset champagneglasset kalles coupe, det er betegnelsen for nettopp denne champagneskålen. Det man veldig ofte kjenner til er flute formen, som er den avlange typen, den er derfor en del annerledes fra den tidligere champagneskålen. Grunnen til at man på et tidspunkt gikk over til den avlange formen var at man mente at champagnen smakte bedre på denne måten. Du kan også få et cocktailglass hos Barlife, som har en lignende form, det betyr at du også kan bruke dette til champagne. Det er fra Palais Nachtmann og dette glasset har også det klassiske krystallmønstre, som gjør den veldig unik.

Hos Barlife kan du også finne en champagneskål som er veldig enkel og som ikke har det klassiske krystallmønstre. Det er bare snakk om et champagneglass, som er av typen coupe, men den minner om det klassiske flute glasset, fordi det er helt glatt på utsiden og uten veldig mange detaljer.

Uansett hvilken type du velger å finne deg kan Barlife tilby deg et bredt utvalg av forskjellige champagneglass.

 

- Finn dine neste champagneglass hos Barlife -

Hvis du også liker glass som er farget kan du også lett finne disse, uansett om du liker blå, rød, gul eller grønn. Hvis du skal ha en fest der du vet at gjestene fort kan bli litt mye, kan du velge å kjøpe noen champagneglass i et materiale, som ikke går i stykker så lett. Et av de beste materialene til dette er polykarbonat, det er en slags plastikk, men den går ikke i stykker selv om man mister glasset i gulvet eller hvis man velter det.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna