FLOTTE GLASS DU BARE MÅ HA

Loading...
FLOTTE GLASS DU BARE MÅ HA

Vi elsker glass her hos oss i BarLlife. Derfor kan du finne et kjempestort utvalg av alle slags glass til alle begivenheter her hos oss. Det er ganske vanlig å velge forskjellig glass ut ifra om man skal ha rødvinsglass, hvitvinsglass, ølglass, vannglass osv.

Vi har også ved flere anledninger fremhevet spesielle glass som man individuelt kan skape en spesiell atmosfære rundt den type drikk som man vil nyte fra glasset.

I dette blogginnlegget vil vi fjerne fokuset fra et spesielt glass og heller fokusere på glass fra den samme glass-serie, så man får glass fra et samlet utvalg.

I dette innlegget blir du presentert for 3 fantastiske glass, de skiller seg en del fra hverandre både på pris og design, men vi vil gi deg et godt inntrykk av hva du kan få når du kjøper og samler på glass fra den samme serie.

 

Diamante fra Luigi Bormioli

Det første glasset som vi vil fortelle deg om har blitt produsert i Luigi Bormioli's, glasshus. Vi kunne ha fortalt deg dag inn og dag ut om hvorfor du skal være på utkikk etter dette italienske glasshuset, men vi vil henvise deg til dette blogindlæg, hvis du har blitt nysgjerrig på hvem Luigi Bormioli er.

  

Diamante kolleksjonen er en relativt ny serie og den består av 6 forskjellige glass. Det er et lowball glass og et highball glass som kan brukes som både vannglass, drinkglass og til brennevin som whisky og rom. Det finnes også to vinglass i forskjellig størrelse, et flute champagneglass og et cocktailglass, og dette cocktailglasset kan spesielt brukes til forskjellige gin-cocktails.

Luigi Bormioli er veldig kjent for produksjonsteknikkene deres og glassmaterialet er en veldig viktig brandfaktor. Glassene blir laget ut av et krystalinmateriale som de selv har utviklet. Alle Diamante glassene har noen flotte mønstre som gir de en veldig spesiell karakter i forhold til de klare krystallglassene. Den samme mønstertypen går igjen i alle glassene og det er med på å skape en rød tråd i borddekkingen, det gir en eksklusiv og avslappet atmosfære

 

Willsberger Anniversary fra Spiegelau

Italienske krystallglass handler ofte om den gode vinopplevelsen, men nå skal vi en tur til den tyske glassblåseren Spiegelau, og de har gjennom de siste 30 årene produsert Anniversary-kollektionen som er designet av Johann Willsberger. I kontrast fra Diamante-serien vil du her få et større utvalg av forskjellige glasstyper, og det gjør Anniversary-kolleksjonen mer komplett.

Serien er spesielt kjent for de flotte whiskyglas, men også de flotte karakteristiske trekkene som går igjen i digestif-glassene og i den betydningsfulle vinkaraffelen.

Brennevinsglassene har spesielt denne særpregede glass formen. Den nederste delen av skålen er nesten helt flat, men glasset er allikevel formet i en flott bue innvendig som avsluttes ved glassåpningen som er forholdsvis smal. Denne glass-formen har helt klart et praktisk formål samtidig som den er flott å se på. Når man drikker av brennevins-glasset fra Anniversary kolleksjonen vil man oppleve de gode lukt og smaksnyansene som glasset skaper.

Alt i alt er det et veldig flott glass som har en høy kvalitet og et veldig elegant design.

 

Stem Zero Nude  

Vi avslutter på toppen, derfor har vi funnet frem et av de mest eksklusive merkene vi har. Det er nemlig produsenten Nude som har laget de flotte vinglassene fra serien Stem Zero. Det her handler kun om å lage perfekte glass til vin og champagne, og som du helt sikker kan se har disse glassene en utrolig eleganse.

Stilken er så tynn at når man holder rundt den kan det se ut som om skålen på glasset svever over bordet. Du skal ikke la deg lure av glassets utseende, fordi glasset er laget av verdens sterkeste blyfrie kystalinmateriale. Det betyr at du får et glass som er mye mer solid enn et gjennomsnittlig glass.

Trikset til Nude ligger i det enkle designet som er med på å gjøre glassene veldig eksklusive å se på. Det ligger mye hardt arbeid bak utviklingen av kolleksjonen og det er også derfor man får en så fin følelse når man sitter med et Stem Zero Nude vinglass i hånden.

Dette er virkelig et glass som skal oppleves og derfor forteller vi deg ikke så mye mer i denne omgang.

 

Vi håper at du har fått øynene opp for alle de forskjellige glassmulighetene som finnes. Vi håper at du har lyst til å utforske de forskjellige glassene som vi har å tilby og som vi har presentert for deg i dette blogginnlegget.

 

God fornøyelse!Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna