Spiegelau

Spiegelau

Spiegelau dateres tilbake til 1521, hvor et testament nevner anlegget som et glass fabrikk eller verksted. Det ligger i Tyskland nær grensen til Tsjekkoslovakia. Selv da et glass fremrykkende materiale, som ble anvendt i første rekke for flasker og lagring. Senere gjorde de glass og speil til alle europeiske kongehusene, og i dag er de en av de ledende leverandører av spesiell holdbar glass.
Utvikling og innovasjon er i fokus i dette selskapet, hvor brukeren er i sentrum. Deres glass må være enkel, slitesterk og lett å rengjøre. Derfor er alle sine glass egnet for oppvaskmaskin, og tåler støt uten å bryte.
Verktøy Produksjon sikrer at de kan masseprodusere glass i meget høy kvalitet og med en nøyaktig klassisk utseende. Det er kundene og brukerne ønsker og kan Spiegelau levere.
Materialet glass
Glasset er svært forskjellig produsert eller produsert. De eldste fremstillinger ble den håndlaget eller blåst glass, og den kjemiske sammensetning var noe annerledes enn i dag. Dette er fordi vi nå vet mye mer, og at det i laboratorier stadig eksperimentere med oppskrifter eller formler som gjør glasset mer holdbare. Også glass åpenhet eller renhet reflektert i oppskriften, og alle glassverk har sin egen spesielle blanding som gjør bare sine jenter er at den gjør det.
På Spiegelau er styrken eller renheten som er i sentrum. De vil skape den sterkeste glass som tåler tøff behandling. Hvis du slipper et glass det går definitivt brutt, men de prøver hver dag for å forbedre egenskapene til glasset.
Design og former
Er du etter klassisk valg, da Spiegelau et godt forslag for løsningen. Vinglass, champagneglass, highball glass, glass grappa og konjakk glass med den klassiske former og rene runde kropper og pjolter glass, drikke glass og karaffel i vintage stil og mønster kutt i attraktive linjer, stilen. Det er som noe ut av designmanual for den klassiske, stilig, elegant og veldig høytidelig utseende, hvor alle kan finne trygghet og fred.
Dette er noe engelsk klassisisme av den tyske produsenten, men i god forstand. Det virker som de rike britiske monarkiet i mange år har hatt en finger med i det, som glass og karaffel med borekaks ble produsert. Virkelig flott og nesten gelé på sikt.

Set Descending Direction
Page
 1. Spiegelau Noblesse karaffel inkl. 2 glas
  Spiegelau Noblesse karaffel inkl. 2 glas
  838,80 kr
  Quickview
 2. Spiegelau karaffel 75 cl
  Spiegelau karaffel 75 cl
  706,80 kr
  Quickview
 3. Mixer glas PSC Spiegelau - 750ml
  Mixer glas PSC Spiegelau - 750ml
  286,80 kr
  Quickview
 4. Mixer glas PSC Spiegelau - 637ml
  Mixer glas PSC Spiegelau - 637ml
  286,80 kr
  Quickview
 5. Longdrink glas PSC Spiegelau - 350 ml
  Longdrink glas PSC Spiegelau - 350 ml
  54,00 kr
  Quickview
 6. Barrel Aged ølglas - Spiegelau 510ml
  Barrel Aged ølglas - Spiegelau 510ml
  538,80 kr
  Quickview
 7. Stout Ølglas - Spiegelau 600ml
  Stout Ølglas - Spiegelau 600ml
  538,80 kr
  Quickview
 8. Witbier Ølglas - Spiegelau 750ml
  Witbier Ølglas - Spiegelau 750ml
  538,80 kr
  Quickview
 9. IPA Ølglas - Spiegelau 540ml
  IPA Ølglas - Spiegelau 540ml
  538,80 kr
  Quickview
 10. Cocktail Starter Set inkl. tilbehør - Spiegelau
  Cocktail Starter Set inkl. tilbehør - Spiegelau
  1 198,80 kr
  Quickview
Set Descending Direction
Page
Senere lavede de glas og spejle til alle Europas kongehuse, og i dag er de en af de førende leverandører af særligt holdbart glas.
Udvikling og innovation er i fokus på denne virksomhed, hvor brugeren er i centrum. Deres glas skal være enkle, holdbare og nemme at rengøre. Derfor er alle deres glas velegnede til opvaskemaskine, og tåler stød, uden at gå itu.
Teknologi og maskinproduktion sørger for at de kan masseproducere glas i meget høj kvalitet, og med et præcist klassisk look. Det er det kunderne og brugerne vil have, og det kan Spiegelau levere.
Materialet glas
Glas er meget forskelligt produceret eller fremstillet. De ældste fremstillinger var jo håndlavede eller pustede glas, og den kemiske sammensætning var noget anderledes end i dag. Det skyldes, at man i dag ved meget mere, og at man i laboratorier hele tiden eksperimenterer med opskrifter eller formler, der skal gøre glasset endnu mere holdbart. Også glassets gennemsigtighed eller renhed afspejles i opskriften, og alle glasværker har deres helt egen specielle sammensætning, som gør at lige deres gals bliver som det gør.
Hos Spiegelau er det styrken og renheden som er i centrum. De vil lave de stærkeste glas som tåler hårdfør behandling. Taber man et glas går det helt sikkert itu, men de forsøger hver dag at forbedre glassets egenskaber.
Design og former
Leder man efter det klassiske udvalg, så er Spiegelau et godt bud på løsningen. Vinglas, champagneglas, sjusglas, grappaglas og cognacglas med de klassiske former og rene runde kroppe, samt sjusglas, drinksglas og karaffel i vintage stil og mønstret skæringer i flotte linjer, er stilen. Det er som taget ud af designhåndbogen for det klassiske, stilfulde, elegante og meget højtidelige look, hvor alle finder tryghed og ro.
Det er noget engelsk klassicisme over den tyske producent, men i den gode betydning. Det virker som om at det rige engelske kongedømme for mange år siden har haft en finger med i spillet, da glassene og karaflen med slibninger skulle produceres. Virkelig flotte og nærmest royale i udtrykket.
 
Spiegelau prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Spiegelau hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.