FINN VINKJØLERE I ALLE STØRRELSER OG FARGER

Loading...
FINN VINKJØLERE I ALLE STØRRELSER OG FARGER

VELG EN CHAMPAGNE KJØLER MED STØRRELSE

Hvis man skal ha en kjøler til enten champagne, musserende vin eller alminnelig vin, så skal man overveie hvor mange flasker man skal kjøle ned. De fleste vil velge en kjøler som man ha plass til en eller tre flasker. Det er den mest utbredte og man får veldig mye ut av den. Det gjelder også hvis man for eksempel er på utkikk etter en champagnekjøler til Moët & Chandon. Denne flasken tar cirka mye plass, som en alminnelig flaske med rosévin. Hvis du skal ha en veldig stor fest er det viktig at vinen holder seg kald, hvis temperaturen er for høy. Det er derfor viktig at man finner en stor vinholder der man kan ha flaskene sine.

UTSEENDE PÅ KJØLEREN ER VIKTIG

Når man har bestemt seg for hvor stor vinkjøleren skal være er det også andre ting man skal tenke på. For det første skal man tenke over om man vil ha vinkjøleren på et bord eller på gulvet. Mange velger å kjøpe en vinkjøler til bordet, mens en champagnekjøler til gulvet. Det er fordi at det er noe litt mer spesielt med de musserende boblene, derfor er det mer opplagt å plassere denne på gulvet. Man kan også ha en vinkjøler på et stativ, og det samme gjelder for champagnen. Hvis man velger dette er det ofte mer plass rundt der flaskene står, da kan man ha forskjellig ting liggende som for eksempel snacks.

 

EN VINKJØLER KAN BÅDE VÆRE NY OG GAMMEL

Uansett hva man velger å kjøpe i dag, kan man også få en «vintage»-versjon. Det er mange som prøver å lage ting og gjenstander, som ser gamle ut, og det er med på å gi det et vintage look. Det er mange som vil si at dette er juks, fordi tingen er ikke gammel selv om det ser sånn ut. Man kan også gå på forskjellige loppemarkeder å finne ting som faktisk er gammelt, og da kan det kalles «vintage». Man kan være heldig å finne en flott champagnekjøler i antikk stil, som man kan servere bobler i. Det vil være en stor hit og man vil føle seg veldig spesiell når man sitter og drikker champagne av et coupe glas. Det er som å være i en film fra 1920-tallet.

Hvis man ikke liker at ting er gammelt, kan man også kjøpe det nytt. Når man kjøper en ny vinkjøler holder den ofte lengre, fordi nytt materiale er mer holdbart enn gammelt materiale. Man kan for eksempel velge en vinkjøler som har blitt laget av rustfritt stål. Her kan det være snakk om en vinkjøler fra en kjøkkenbutikk eller lignende. Vinkjølere fra Ikea har også blitt populært, de har mange forskjellige varianter. Hvis man ikke liker rustfritt stål kan man kjøpe den i plexiglass. En god ting med å kjøpe en kjøler av dette materiale er at den er gjennomsiktig. Da kan man se alle flaskene som står i kjøleren, det gjør det mer delikat og man blir mer tørst og får lyst til å drikke innholdet.

Et billede af en champagnespand

BESTILL DIN HELT EGEN VINTJENER

Å kjøpe en vintjener for rundt 1000kr kan høres litt rart og overraskende ut. De fleste vil nok bestille en sommelier, som kommer og skjenker vinen, mens han snakker om druenes opprinnelse og lignende. Dette gjelder ikke for vintjeneren, det er noe helt annet. Det er en vinkjøler på et stativ. Man får et stativ på en fot og en stilk, og øverst i midten av stilken er det plass til et spann. I spannet heller man i store isbiter, også plasserer man en flaske champagne eller en flaske vin oppi. De fleste vinstativer kan gjøre dette, men en vintjener kan litt mer. Du vil se at det er plass til et vinglass rundt spannet med vinflasken. Der kan du henge forskjellig slags vinglass, du kan både henge helt alminnelige vinglass til enten rød-eller hvitvin, eller du kan henge champagneglass. I alt så er det plass til seks glass, så du kan ha et mindre selskap over for å drikke vin eller champagne.

Denne gjenstanden er spesielt god å bruke når det er godt vær og man skal sitte ute i hagen eller på terrassen å nyte et avkjølt glass hvitvin eller rosevin. Du kan også finne denne vinkjøleren i mange restauranter eller barer. Den blir ofte brukt hvis tjeneren kan se at du har tenkt deg å bestille mange flasker vin i løpet av kvelden eller dagen.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna