FINN RIKTIG DRIKKEDISPENSER FOR DITT BEHOV

Loading...
FINN RIKTIG DRIKKEDISPENSER FOR DITT BEHOV

Enhver god fest bør inneholde noen gode drikkevarer, for uansett hva så kommer man ikke unna at det er dette som får festen i gang. Man kan velge å servere mange forskjellige drikkevarer og det kan alltid lønne seg å tenke godt igjennom hva man skal servere.

- Finn forskjellig drikkevarer hos Barlife her -

Hvis du skal servere til mange mennesker kan man også investere i en drinks dispenser, , det krever litt mer når man skal lage drikken som skal i beholderen. På en annen side er en drinks dispenser mye mer økonomisk enn mange andre former for drikkevarer.

drinks dispenser til køleskaber 

 

FORDELENE MED EN DRIKKEDISPENSER

Det er mange fordeler med en drikkedispenser og den største er selvfølgelig at det er en økonomisk måte å servere alkohol på. Det kan bli ganske dyrt hvis man skal kjøpe flere flasker og bokser med alkohol, derfor er det billigere å kjøpe store flasker med alkohol, brus osv., også fylle innholdet på drikkedispenseren eller på de drinks dispensere man har satt fram.

Det er ikke bare på grunn av økonomien at det kan være en god ide med en drikkedispenser. Det er også hele den estetiske tilgangen på drikke, som en drikkedispenser lever opp til.

- Se selv hvorfor drikkedispensere er så flotte -

  

En drikkedispenser pynter veldig godt på bordet. I seg selv er de veldig dekorative og spesielt mange av de du kan finne hos Barlife er dekorative og de pynter godt. Et av de mest klassiske merkene når det kommer til drikkedispensere er Kilner, de leverer en god drikkedispenser, og den gjør jobben og ser fin ut. På siden vår finner du en stor variasjon, du kan finne flere dispensere i forskjellige farger. Her er det snakk om veldig klassiske drikkedispensere, som ser pene ut og du kan velge å gjøre den litt mer individuell og velge din egen farge. Uansett om du liker grønn eller blå så kan du finne denne klassiske Kilner drikkedispenseren, som rommer 5 liter. Det er nok til at alle gjestene kan smake på innholdet som er i flasken.

- Se de forskjellige Kilner drikkedispenserne her -

 en flot kilner dispenser med lemonade

En av de store fordelene med en drikkedispenser er at du slipper å servere drikkevarer eller å få noen til å gjøre det. Med en drikkedispenser kan du bare helle innholdet du ønsker å servere, ned i dispenseren, også kan gjestene gå og fylle på selv. Det gjør at du sparer tid og penger, fordi ingen skal bruke tid på det, og du skal ikke betale en tjener eller et serveringspersonale til å gå rundt for å sørge for at alle har noe å drikke.

Det gjør også at folk ikke føler seg tilbakeholdne, man kan bare fylle på med drikke når man ønsker. Hvis man sitter ved et bord til et arrangement og man enten er ferdig med ølen eller drinken sin litt tidligere enn andre, kan det være at det hadde vært litt flaut og be om enda en drink før de andre er ferdige. Med en drinksdispenser kan folk bare gå og hente seg en drink helt selv og ta den med tilbake til bordet.

 

EN DRINKDISPENSER TIL HVER SIN DRINK

Hvis det skal være en ordentlig fest skal det også være forskjellig drikke. Folk har forskjellig smak, og det skal man ta høyde for og da trenger man ofte mer enn en drikkedispenser. Hos Barlife er det mange å velge imellom, du kan bare velge den du føler passer best til drinken du har tenkt til å servere. Skal du for eksempel lage en god omgang med mojitos kan det være en god ide å servere dette i en grønn drikkedispenser, den passer godt til drinken. Hvis man heller vil servere noe eksotisk, som for eksempel Tequila Sunrise, skal du helst velge en av de røde eller oransje drikkedispenserne. Hos Barlife har vi også mindre modeller, og det passer perfekt til små og intime selskaper.

 

 

EN DRIKKEDISPENSER KAN TRENGE NOE TILBEHØR

Hvis du handler inn drikke til det store arrangementet og har tenkt deg å kjøpe en drikkedispenser til dette formålet, kan du også overveie å se etter noe tilbehør inne hos Barlife. Du kan blant annet finne forskjellige holdere, som er beregnet til en drinksdispenser. Det gjør at drikkedispenseren kommer litt opp og det blir mye lettere for folk å skjenke av den. Det gjør også at det er bedre plass til glasset eller koppen under tuten, som man skal bruke når man skal skjenke.

Hvis du ønsker en litt annerledes tappekran enn den du har fått med til drikkedispenseren din, kan du også gjøre noe med dette. Du kan velge å kjøpe en separat tappekran, som du kan sette på dispenseren.

Uansett hva behovet ditt er i forhold til en drikkedispenser, vil behovet ditt mest sannsynlig bli oppfylt av Barlife, vi har blitt noen eksperter innenfor drikkedispensere og annet utstyr til kjøkken og bar.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna