FINN DE PERFEKTE VANNGLASSENE

Loading...
FINN DE PERFEKTE VANNGLASSENE

Når du har gjester på besøk til en hyggelig middag og en god rødvinsflaske står på bordet sammen med noen flotte rødvinsglass, er det faktisk ganske vanlig å servere vann sammen med vinen. Dette kan man gjøre på mange måter, alt ettersom hvem du er som person, og alt ettersom hvilke typer mennesker som er samlet sammen.

Hvis du har gjort mye ut av det og polert de flotteste vinglassene du har, er det bare veldig fint å dekke bordet med noen flotte vannglass, som matcher til resten av stilen. 

I dette innlegget vil vi introdusere deg for forskjellige vannglass som passer til enhver smak, og samtidig er det glass i forskjellige prisklasser.

På denne måten får du et godt overblikk over hvilke produkter som finnes på markedet, og du får samlet masse inspirasjon til hvilke vannglass du skal kjøpe.

Vannglass i krystall

Den første sjangeren som vi vil introdusere deg for er krystallvannglass.

Disse majestetiske dekorerte glassene er en opplevelse for seg selv og det kan bidra til en eksklusiv borddekking.

Det er faktisk ikke så unormalt å bruke krystallwhiskyglass til å servere vann, de flotte graveringene i glassene er veldig fine å se på og de passer perfekt til et veldekket bord.

Under vil vi vise deg to forskjellige vannglass i krystall, som du kan bruke som inspirasjon når du skal finne dine neste vannglass.

 

Bacci krystallglass fra Urban Bar

Det første glasset er dette nydelige vannglass fra Urban Bar. Her får du mye for pengene. Designet på glasset er utrolig elegant og det lokker en tørst gjest til å ta en slurk vann. Glasset har en stilk og det har mange av de samme karaktertrekkene som et vinglass har.

Utenom det flotte designet, har dette glasset noen tekniske egenskaper som er en fordel.

Krystallglassmateriale gjør at glasset er ekstra motstandsdyktig mot slag, glasset er også veldig gjennomsiktig, derfor kan innholdet i glasset også nytes med øynene.

Som en ekstra bonus tåler glasset å bli puttet i oppvaskmaskinen, og det betyr at du slipper å vaske opp for hånd.

Normalprisen for dette glasset er 59,-

 

Palais vannglass fra Nachtmann

Nå går vi fra det elegante Bacci glasset, som er laget av helt klar krystall, også går vi videre til et gravert vannglass. Vi vil gjerne vise deg dette flotte vannglass fra glassblåseren Nachtmann.

Det flotte mønsteret som er inngravert på glasset passer veldig bra til vann, men også til å servere annen drikke. Det kan være alt fra deilige drinks til ferske smoothies.

Her får du et flott kvalitetsvannglass, det har flere funksjoner og glasset viser sine flotte nyanser med drikken som er i glasset.

Normalprisen for dette glasset er 69,-

 

Vannglass til vinglassene

Vi har også vannglass som passer perfekt sammen med vinglassene. De vannglassene som vi vil introdusere deg for er laget i forbindelse med en hel glass-serie. Hvis du allerede har vinglasset eller overveier å kjøpe det, vil vi på det varmeste anbefale deg å kjøpe det matchende vannglasset.

Da vil du ha alt du trenger til å dekke et flott bord, og det vil overraske alle gjestene på en veldig god måte.

Når du har matchende glass skaper du et komplett solid fundament for en god stemning til selskapet. Hvorfor ikke skjemme bort gjestene dine med noen flotte glass når du allikevel skal skjemme de bort med god vin og god mat.

Under vil vi vise deg to forskjellige vannglass som er laget i forbindelse med en glass-serie, de er derfor ideelle å kjøpe sammen med vinglassene.

 

Stem Zero glas fra Nude

Vi har funnet frem vårt yndlingsvannglass, og den er høyt oppe på skalaen. Stem Zero glasset fra Nude bærer preg av en imponerende letthet.

Nude har utviklet en spesiell teknologi som lager flotte og robuste krystallglass som har et vektløst design.

Du kan ikke se på glasset uten å merke at du blir tørst, og den ikoniske pæreformen på glasset passer perfekt sammen med vinglassene fra Stem Zero Nude.

Glasset kan inneholde 450 ml og det er en god mengde. Glasset er helt gjennomsiktig og det er laget av et krystallmateriale som er utrolig lett.

Glasset kan også puttes i oppvaskmaskinen, men vi anbefaler at du vasker det opp for hånd.

Normalprisen for to glass i en samlet pakke er 249,-

 

Unike vannglass fra Lady Diamond

Vi avslutter med dette fabelaktige glasset fra Lady Diamond.

Designet i seg selv er veldig unikt og eksklusiviteten og pompøsiteten har virkelig blitt satt i fokus slik at de skiller seg ut fra mengden.

Lyset som kommer gjennom glasset når du drikker av det på en solrik dag, er glamorøst og det minner om en diamant.

Uansett om du drikker vann eller en deilig drink fra glasset, vil du få en opplevelse som er helt utenom det vanlige.

I serien av Lady Diamond glass finner du også hvitvinsglass og rødvinsglass som passer perfekt sammen med dette vannglasset.

 

Normalprisen for 6 stk i en samlet pakke er 299,-

 

Nå har du fått fire tips til hvordan de neste vannglassene dine kan se ut. Du er mer enn velkommen til å finne inspirasjon til flere glass i våres store sortiment.

God fornøyelse!Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna