EKSPERIMENTER MED DIN G&T

Loading...
EKSPERIMENTER MED DIN G&T

EN LEKKER DRINK MED GIN OG KARAKTER

Det er veldig forskjellig hvordan folk liker sin Gin&Tonic. Noen mennesker synes ikke det blir søtt nok, mens andre liker at G&T har litt kant. Det er viktig å kjenne sin smak når det kommer til gin, før man kaster seg ut i det når man skal velge hva man skal ha å drikke. En populær tendens er drinker med gin og hylleblomst, det er det mange som elsker når det er litt varmt og man vil ha noe forfriskende. La bartenderen fortelle mer om den klassiske G&T og hvordan man kan tenke på en ny måte.

 Bartender der mixer med gin

 Den klassiske G&T

Det er ikke mange som kan si at de ikke har stått i en bar og bedt om et par G&T´ere. Det er ikke rart da det er en god drink. Den lekre enebærsmaken fra gin gjør den litt krydret. Tonic vannet gjør den veldig frisk og det gjør at den nesten er leskende hvis det er en varm sommerdag og man står der og nyter drinken sin.

 
- Se et bredt utvalg av tonicvann her- 
 
Bare når man hører navnet gin & tonic vet man hva som skal i denne drinken og det er noe alle kan lage. Det er noen ting som man kan tilsette, som vil gjøre drinken enda bedre og smakfull. For det første bør du alltid gjøre deg selv den tjenesten å velge den beste ginen du kan finne. Et eksempel på en god gin er Hendricks, den kan du få i magnumflaske. Da har du nok til veldig mange G&T´ere. Det er bra hvis du skal arrangere en stor fest eller om du bare er veldig glad i denne drinken med gin. Du kan også kjøpe en Four Pillars-gin, den har også blitt veldig populær.
 
Det er ikke kun når du skal velge gin at du bør se deg rundt omkring. Du kan nemlig gjøre deg selv en stor tjeneste å velge et lekkert tonic vann. Du bør aldri kjøpe den billigste, fordi det er sjeldent at det er den beste. Du kan for eksempel kjøpe tonic vann som Fever-Tree, det er en av de beste. Du kan også finne en type som heter 1724, den kan du finne i en pakke sammen med Mr. Copperhead-gin. Husk å alltid ha en liten skive med sitrus i G&T ´en din, det gjør den ekstra frisk.

LA DRINKEN DIN MED GIN BLI MER FRISK

Skal du lage en G&T kan du alltid tilsette ekstra ingredienser. Det kan også være litt spesielt å bruke litt friskt tonic vann. Fever-Tree har laget en tonic som heter «Aromatic». Den er rosa og det er nettopp denne fargen du kommer til å tenke på når du drikker en gin med denne tonicen. Den er litt blomstrete og parfymert. Denne fine tonicen passer veldig godt til Geranium-gin, den er en klassiker blant folk som elsker gin. Den har mange forskjellige smaksnyanser som gjør den unik og den har stor karakter som gjør at man lett kan gjenkjenne den. Den smaker av lakrisrot, sitronskall og appelsinskall. Bortsett fra det kan man også finne andre gode smaksnyanser som angelika rot, koriander og cassia bark. Det er en god smakskombinasjon som gjør at det blir vanskelig å gå tilbake til noe annet etterpå. Naturligvis finner du også den mest gjennomtrengende smaken av enebær, den er veldig god og den danser nesten på leppene. Drinker med gin og agurk er også veldig populært, fordi det er to ting som passer godt sammen. Hvis du er i gang med å eksperimentere kan du også prøve denne kombinasjonen.

fevertree tonic vand


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna