Loading...

Whiskey glass 35 cl

Artikkelnummer
10212
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

59,00 NOK

Beskrivelse

Holdbart og Praktisk Whiskey Glass i Polycarbonat

Dette Whiskey Glass er laget av holdbart polycarbonat, noe som gjør det til det perfekte valget for både hjemmebruk og profesjonell bruk. Med en kapasitet på 35 cl kan du nyte din favorittwhiskey med stil og komfort.

Polycarbonatglass blir stadig mer populære på grunn av deres lange levetid. Dette glasset er 100% bruddsikkert, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å måtte erstatte det etter en ulykke. Det tåler også temperaturer fra -40 til 130 grader, noe som gjør det egnet for både varme og kalde drikker.

En av fordelene med polycarbonatglass er deres lette vekt, noe som gjør dem enkle å håndtere og transportere. Du trenger ikke bekymre deg for ryggskader når du flytter store oppvaskbrett fylt med disse glassene.

I tillegg kan glassene stables smart, noe som sparer plass på lageret. De er også mer miljøvennlige, da de har en levetid på ca. 3000 vask. Dette gjør dem til en god langsiktig investering, da de varer 20 ganger lenger enn vanlige glass.

Oppgrader whiskey-opplevelsen din med dette holdbare og praktiske polycarbonatglasset.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna