Loading...

Vin glass hvit 25 cl

Artikkelnummer
10204
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

68,75 NOK

Beskrivelse

Holdbart og Praktisk Vin Glass i Hvit Farge

Dette vin glass i hvit farge er laget av holdbart polycarbonat, noe som gjør det til det ideelle valget for både innendørs og utendørs bruk. Med en kapasitet på 25 cl kan du nyte din favorittvin i dette elegante glasset.

Polycarbonatglass blir stadig mer populære på grunn av deres lange levetid og holdbarhet. De er 100% bruddsikre og tåler temperaturer fra -40 til 130 grader. Dette gjør dem perfekte for bruk på diskoteker og andre steder hvor det er risiko for skader på vanlige glass.

I tillegg veier polycarbonatglassene mindre enn vanlige glass, noe som gjør dem enklere å håndtere og transportere. De kan også stables smart, noe som sparer plass på lageret.

Investér i dette polycarbonatvin glasset i hvit farge og nyt fordelene med holdbarhet, praktisk bruk og miljøvennlighet.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna