Loading...

Vin glass 25 cl

Artikkelnummer
10206
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

58,75 NOK
  • Pris pr stk m/192 stk: 50,00 NOK . Spar 15%

Beskrivelse

Holdbart og Praktisk Vin Glass i Polycarbonat

Dette vin glass i polycarbonat er det perfekte valget til enhver anledning. Med en kapasitet på 25 cl og en klar finish, er det ideelt for servering av dine favorittviner.

Polycarbonat glass blir mer og mer populært på grunn av deres lange levetid og holdbarhet. Dette glasset veier mindre enn vanlige glass, noe som gjør det enkelt å håndtere og reduserer risikoen for ryggskader. Det er også 100% bruddsikkert, noe som gjør det ideelt for bruk på diskoteker og andre steder hvor det er risiko for skader.

En annen stor fordel med polycarbonat glass er at de tåler temperaturer fra -40 til 130 grader. Dette gjør dem egnet for både varme og kalde drikker.

Polycarbonat glass kan også stables smart, noe som sparer plass på lageret. Deres lange levetid gjør dem til en god investering, da de varer 20 ganger lenger enn vanlige glass. I tillegg er de mer miljøvennlige, da de kan vaskes opptil 3000 ganger, noe som reduserer behovet for å kjøpe nye glass.

Oppgrader glassutvalget ditt med dette holdbare og praktiske polycarbonat vin glasset.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna