Loading...

Varmebeskyttelse til 0,5 ltr. Sifonflaske

Artikkelnummer
15627
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

139,00 NOK

Beskrivelse

Intelligent Varmebeskyttelse til iSi 0,5 l. Sifonflaske

Gjør ditt kreative arbeid enklere med varmebeskyttelse til din iSi 0,5 l. sifonflaske. Denne varmebeskyttelsen er laget av 100% silikon og er designet for å beskytte deg mot å brenne fingrene når innholdet i flasken er varmt.

Den røde fargen legger til en stilig touch til din sifonflaske, samtidig som den sikrer at du enkelt kan gjenkjenne din varmebeskyttelse blant andre kjøkkenredskaper. Varmebeskyttelsen er spesielt designet for iSi 0,5 l. sifonflasken av rustfritt stål, og den passer perfekt til flaskens størrelse.

En av fordelene med denne varmebeskyttelsen er at den også kan brukes i vannbad opp til 75° C. Dette gjør det mulig for deg å bruke din iSi sifonflaske til både kalde og varme retter uten å bekymre deg for å brenne deg.

Varmebeskyttelsen er enkel å rengjøre og tåler oppvaskmaskin, noe som gjør den praktisk og bekvem å bruke på kjøkkenet. Den er også BPA-fri, noe som betyr at du kan bruke den med ro i sjelen, da den ikke inneholder skadelige kjemikalier.

Med denne intelligente varmebeskyttelsen kan du unngå brente fingre og andre ubehagelige opplevelser mens du nyter ditt kreative arbeid på kjøkkenet.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna