Loading...

Vakuumposer 25 x 40 cm - 50 stk

Artikkelnummer
15707
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

348,75 NOK

Beskrivelse

Praktiske Vakuumposer for Matoppbevaring

Disse vakuumposene er den ideelle løsningen for å forlenge holdbarheten til matvarene dine og redusere matsvinn. Posene er laget av klar plast og har en størrelse på 25 x 40 cm, noe som gjør dem perfekte for vakuummaskiner fra Gastroback.

Med 50 stk. i hver pakke har du rikelig med poser for å oppbevare matvarene dine luftfritt. Ved å vakuumpakke matvarene dine forhindrer du at oksygen kommer i kontakt med dem, noe som forlenger holdbarheten og forhindrer forråtnelse.

Disse vakuumposene er ideelle for innpakning av matvarer som allerede er tatt ut av sin originale emballasje. De kan brukes i kjøleskap, fryseren, mikrobølgeovnen og til og med i simmerende vann for oppvarming og tining av matvarer.

Ved å bruke disse vakuumposene kan du bidra til å redusere matsvinn og samtidig spare penger. De er egnet for bruk i kafeer, restauranter, cateringfirmaer og selvfølgelig også i private hjem. Gjør noe godt for miljøet og din privatøkonomi ved å investere i disse praktiske vakuumposene.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna