Loading...

Vakuumposer 20 x 30 cm - 50stk

Artikkelnummer
15706
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

378,75 NOK

Beskrivelse

Hold matvarene dine friske lenger med vakuumposer

Ønsker du å forlenge holdbarheten til matvarene dine og unngå søl? Da er disse praktiske vakuumposene det perfekte valget for deg.

Posene har en størrelse på 20 x 30 cm og er spesielt designet for å passe til Gastroback vakuummaskiner. Hver pakke inneholder 50 stk. av disse folieposene, som er ideelle for å pakke inn enhver form for matvarer du ønsker å forlenge holdbarheten til.

Ved å bruke vakuumposer sikrer du en lufttett innpakning, noe som forhindrer at maten blir utsatt for oksygen. Siden oksygen er nødvendig for forråtnelsesprosessen, kan du med disse vakuumposene forlenge holdbarheten til matvarene dine betydelig.

Disse vakuumposene er perfekte for å pakke inn overskuddsmat som allerede er tatt ut av sin originale emballasje, eller mat som er blitt skåret opp, men ikke er blitt brukt ennå. Ved å bruke vakuumposer kan du minimere matsvinn og spare både penger og miljøet.

Vakuumposene kan også brukes til oppvarming og tining av matvarer. De tåler både mikrobølgeovn og simmende vann, men ikke kokende vann. Dette gjør dem ideelle for både privat bruk hjemme og for profesjonell bruk på restauranter, kafeer eller cateringfirmaer.

Med disse vakuumposene kan du sikre at matvarene dine forblir friske lenger, samtidig som du reduserer matsvinn og skåner miljøet.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna