Loading...

STIGEGOLF MED 2x3 SÆT BOLDE STR. 54,5 X 60 X 75 CM

Artikkelnummer
10135
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

289,00 NOK

Beskrivelse

Stigegolf - Et Morsomt og Utfordrende Spill for Alle Aldre

Stigegolf er et morsomt og annerledes spill som vil sette i gang konsentrasjonen og underholdningen. Dette settet inkluderer en spillramme med tre tverrpinner i forskjellige farger og to sett med baller.

For å spille må du sette opp spillrammen og plassere den i ønsket avstand. Jo lengre avstanden er, jo vanskeligere blir utfordringen. Velg den fargen på ballen du ønsker å spille med, og still deg opp ved det valgte kastestedet.

Målet er å få ballsettet ditt til å treffe spillrammens tverrpinner slik at de henger igjen på rammen. Hver tverrpinne gir forskjellige poeng: den nederste gir 3 poeng, midten gir 2 poeng, og den øverste gir 1 poeng.

Det finnes mange forskjellige spillmuligheter, og reglene kan tilpasses etter deres ønsker. Stigegolf kan spilles av 2 eller flere spillere, eventuelt i lag.

Dette spillet er laget av plastikk og har målene 54,5 cm i lengden, 60 cm i bredden og 75 cm i høyden. Det er et morsomt og utfordrende spill som vil bringe glede og konkurranse til enhver sammenkomst eller festlig anledning.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna