Loading...

SPILLEKORT LILLEBROR ASS

Artikkelnummer
9916
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

109,00 NOK

Beskrivelse

Tradisjonelt og klassisk kortspill - SPILLEKORT LILLEBROR ASS

Et kortspill er en tidløs underholdning, som stort sett alle kjenner og vet hvordan man spiller. SPILLEKORT LILLEBROR ASS er et tradisjonelt og klassisk kortspill, som er perfekt for en hyggelig kveld med venner eller familie.

Dette kortspillet er laget av plast, noe som gjør det holdbart og motstandsdyktig mot slitasje. Det har en hvit farge som gir det et rent og stilfullt utseende. Uansett om du er nybegynner eller erfaren spiller, vil dette kortspillet gi deg mange timer med moro og spenning.

En av fordelene med et kortspill som dette er at det er veldig kompakt og enkelt å ta med seg. Det tar nesten ingen plass og veier ingenting, så du kan alltid ha det med deg i vesken når du er på farten. Det er også perfekt for reiser, hvor plassen i vesken ofte er begrenset.

Så hvis du leter etter en enkel og underholdende måte å tilbringe tid med venner eller familie på, så er SPILLEKORT LILLEBROR ASS det perfekte valget.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna