Loading...

Shot glass 5 cl

Artikkelnummer
10198
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

39,00 NOK

Beskrivelse

Holdbart og Praktisk Shot Glass i Polycarbonat

Dette shot glass i polycarbonat er et ideelt valg til både private fester og profesjonelle arrangementer. Med en kapasitet på 4 cl og målene 42x70mm er det perfekt til servering av dine foretrukne shots.

Polycarbonat glass blir mer og mer populære på grunn av deres forlenget levetid. Dette gjør dem til en god investering, da de holder mye lenger enn tradisjonelle glass. De er også 100% bruddsikre, noe som gjør dem trygge å bruke i enhver situasjon.

En av fordelene med polycarbonat glass er deres lette vekt, noe som gjør dem enkle å transportere og minimerer risikoen for ryggskader. De kan også stables smart, noe som sparer plass på lageret.

Polycarbonat glass tåler temperaturer fra -40 til 130 grader, noe som gjør dem egnet for både kalde og varme drikker. I tillegg er de miljøvennlige, da de har en levetid på ca. 3000 vask.

Investér i dette holdbare og praktiske polycarbonat shot glasset, og nyt dine favorittshots med stil og sikkerhet.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna