Loading...

Shot glass 2 cl

Artikkelnummer
10197
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

29,00 NOK

Beskrivelse

Holdbart Shot Glass i Klar Polycarbonat

Dette shot glass er laget av holdbart polycarbonat, noe som gjør det til det perfekte valget for fester, barer og diskoteker. Med en kapasitet på 2 cl og en klar finish er det ideelt for servering av shots og mindre mengder alkoholholdige drikkevarer.

Polycarbonat glass blir stadig mer populært på grunn av deres langvarige holdbarhet. De er 100% bruddsikre og tåler temperaturer fra -40 til 130 grader. Dette gjør dem trygge å bruke og enkle å rengjøre.

I tillegg er polycarbonat glass lette og kan enkelt stables, noe som sparer plass på lageret. De har også en levetid på opptil 3000 vask, noe som gjør dem til et økonomisk og miljøvennlig valg.

Investér i dette holdbare og praktiske shot glasset i klar polycarbonat, og gjør dine fester og begivenheter enda bedre.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna