Loading...

Rund Veggmontert flaskeholder 3liter

Artikkelnummer
15670
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

139,00 NOK

Beskrivelse

Rund Veggmontert Flaskeholder til de Store Flaskene

Gjør baren din komplett med denne praktiske veggmonterte flaskeopphenget. Opphenget er designet for å holde 3 liters spritflasker og er laget av kraftig og holdbart aluminium som sikrer at flaskene dine henger trygt på veggen.

Flaskeopphenget leveres med en veggbrakett som gjør det enkelt og sikkert å montere på veggen din. Du kan enkelt legge til en dispenser til flaskeholderen for å gjøre det enda mer praktisk.

Med dette flaskeopphenget kan du ha et bredt utvalg av sprit på veggen og legge til et stilfullt element til baren din. Det er perfekt for både hjemmebarer og profesjonelle barer.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Kraftig aluminium, plast
  • Farge: Krom, svart
  • Mål, dispenser: H: 16,5 cm. B: 6 cm. D: 8,8 cm.
  • Mål, brakett: H: 50 cm. Ø: 17 cm.
  • Kapasitet: 3 liters spritflasker
  • Inkluderer brakett

Gjør baren din komplett med denne praktiske veggmonterte flaskeopphenget og legg til et stilfullt element til innredningen din.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna