Loading...

Retro glass 50 cl

Artikkelnummer
10178
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 49,00 NOK Regular Price 68,75 NOK
Spar 29% (20 NOK)
Retro glass 50 cl is available to buy in increments of 6

Beskrivelse

Retro Glass - Det Perfekte Valget for Enhver Anledning

Dette retro glasset er det ideelle valget for enhver festlig anledning eller til daglig bruk. Laget av holdbart polycarbonat, er dette glasset både lett og bruddsikkert, noe som gjør det trygt og praktisk å bruke.

Med en kapasitet på 50 cl er dette glasset perfekt for servering av dine favorittdrikker. Den klare finishen gir et elegant og tidløst utseende som passer til enhver innredning.

Uansett om du er på en utendørs piknik, i en travel bar eller bare hjemme, vil dette retro glasset være din pålitelige følgesvenn. Det kan enkelt stables, noe som sparer plass på lageret, og det tåler temperaturer fra -40 til 130 grader.

Med dette polycarbonatglasset kan du nyte drikkene dine uten bekymring for skader eller søl. Det er et miljøvennlig valg, da det har en levetid på opptil 3000 vask.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna