Loading...

Retro glass 30 cl

Artikkelnummer
10175
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

69,00 NOK
  • Pris pr stk m/6 stk: 56,00 NOK . Spar 19%
  • Pris pr stk m/24 stk: 47,00 NOK . Spar 32%
Retro glass 30 cl is available to buy in increments of 6

Beskrivelse

Retro Glass i Polykarbonat - Holdbart og Praktisk

Dette retro glasset i polykarbonat er det perfekte valget både for private hjem og profesjonelle miljøer som diskoteker og barer. Med en kapasitet på 30 cl og en klar finish er det ideelt for servering av forskjellige drikkevarer.

Polykarbonatglass blir stadig mer populære på grunn av deres lange levetid og holdbarhet. De er 100% bruddsikre og tåler temperaturer fra -40 til 130 grader. Dette gjør dem egnet for både varme og kalde drikkevarer.

I tillegg er polykarbonatglass lette, noe som gjør dem enkle å transportere og minimerer risikoen for ryggskader. De kan også stables smart, noe som sparer plass på lageret.

Med en forventet levetid på 3000 vask er polykarbonatglass en god investering på lang sikt. De er også mer miljøvennlige enn vanlige glass, da de ikke trenger å byttes ut så ofte.

Oppgrader glassutvalget ditt med dette holdbare og praktiske retro glasset i polykarbonat.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna