Loading...

Ramme til vinpropper - Den Lille i Egetræ

Artikkelnummer
664145
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

2539,00  NOK

Beskrivelse

Stilig Ramme til Vinpropper i Eiketre

Denne vakre rammen til vinpropper er laget av massivt eiketre og har en elegant brun finish. Med sine dimensjoner på 61 x 41 x 5,5 cm er den perfekt for å vise dine vinpropper på en stilig måte.

Rammen leveres uten bakplate og må derfor henges på veggen. Dette sikrer at proppene ikke faller ut og gir samtidig et moderne og minimalistisk utseende.

Den medfølgende klare herdede glassplaten beskytter dine vinpropper mot støv og skader, samtidig som den gir en klar og tydelig visning av proppene. Rammen kan romme opptil 300 vin- og champagnepropper (medfølger ikke), noe som gjør den ideell for både vinsamlere og vinentusiaster.

Medfølgende skruer og rawlplugs gjør opphengingen enkel og praktisk. Denne rammen for vinpropper er det perfekte tilbehøret for ditt hjem eller som en gave til en vinentusiast.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna