Loading...

Ølglas 37 cl. 4 stk.

Artikkelnummer
669314
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 149,00 NOK Regular Price 189,00 NOK
Spar 21% (40 NOK)

Beskrivelse

Ølglass i Klar Glass - Perfekt til Enhver Anledning

Dette settet med fire ølglass er ideelle til enhver anledning hvor du ønsker å nyte en kald øl. Uansett om det er i din egen stue eller når du inviterer venner og familie til en hyggelig kveld med øl og snacks, vil disse ølglassene være det perfekte valget.

Hvert glass har en kapasitet på 37 cl, noe som gjør dem ideelle for å servere din favorittøl, uansett om det er en ale, pilsner eller en mørkere stout. Glassets form og størrelse gjør det enkelt å holde og drikke av, og de passer perfekt i hånden slik at du kan nyte ølen din med stil og komfort.

Disse ølglassene er designet med et stilfullt og enkelt utseende som passer til enhver smak og innredning. De kan enkelt rengjøres i oppvaskmaskinen, noe som gjør dem praktiske og enkle å vedlikeholde.

Uansett om du ønsker å dele en kald øl med venner og familie eller nyte en avslappende kveld med din partner, vil dette settet med fire ølglass oppfylle dine behov. De er også en perfekt gave til øl-elskere eller som en vertinnegave for enhver anledning.

Samlet sett er disse ølglassene et stilfullt og praktisk tillegg til enhver hjemmebar eller kjøkken, og de vil definitivt gjøre enhver øl-opplevelse enda bedre.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna