Loading...

Okse demi glace Oscar 1LTR

Artikkelnummer
671225
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

258,75 NOK

Beskrivelse

Okse demi glace Oscar 1LTR - En Naturlig Redusert Oksefond

OSCAR Signature Demi Glace er en naturlig redusert oksefond med et høyt innhold av kollagen, noe som gir den en tykk konsistens. Denne demi glace er ideell som base for mørke sauser som rødvin- eller peppersaus. Du kan også tilsette smør, olje eller fløte og smake til med gastrik og vinreduksjon for å lage din egen unike saus.

Med OSCAR Signature Demi Glace får du en god base som er enkel å jobbe videre med, da reduseringsarbeidet allerede er gjort for deg. Denne 1 liters kartongen er kokt på 2,9 kg okseben, noe som sikrer en autentisk og rik smak.

OSCAR Signature Demi Glace kan oppbevares uåpnet ved romtemperatur og etter åpning i opptil 3 dager ved maks +5°C. Den kan brukes direkte fra kartongen og er klar til bruk.

Næringsinnhold per 100g:

  • Energi: 250kj/59 kcal
  • Fett: 0.5 g
  • Hvorav mettede fettsyrer: 0.1 g
  • Karbohydrater: 0.5 g
  • Hvorav sukkerarter: 0.5 g
  • Protein: 13.5 g
  • Salt: 0.59 g

Ingredienser: Vann, okseben, løk, tomatpuré, karamellisert sukker, løpstikke, salt. Denne 1 liters kartongen er kokt på 2,9 kg okseben.

Holdbarhet:

  • Uåpnet: 365 dager
  • Uåpnet minst
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna