Loading...

Mini kobbergryte 7 x 3.75cm - GenWare

Artikkelnummer
632233
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

309,00 NOK

Beskrivelse

Mini kobbergryte - Perfekt for små retter og sauser

Denne mini kobbergryten fra GenWare er ideell for å presentere små retter, sauser eller tilbehør med stil. Den har en diameter på 7 cm og en høyde på 3,75 cm, noe som gir den perfekte størrelsen for å servere små porsjoner.

Gryten er laget av rustfritt stål med en vakker kobberbelagt finish, som gir et eksklusivt utseende til borddekoren din. Det attraktive messinghåndtaket gir en ekstra touch av eleganse.

Mini kobbergryten fungerer godt sammen med Terra-porselen, steintøy eller tre serveringsbrett og kan kombineres vakkert med hvit eller reaktiv glasert keramikk. Den er også flott for å presentere krydder og sauser.

Merk at denne gryten ikke kan brukes på induksjonskomfyrer.

Uansett om du bruker den for å servere små biffsauser eller premium sideretter, vil denne mini kobbergryten legge til en elegant touch til borddekoren din.


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna