Loading...

Longdrink glass 30 cl

Artikkelnummer
10170
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

58,75 NOK
  • Pris pr stk m/48 stk: 47,00 NOK . Spar 20%
  • Pris pr stk m/96 stk: 43,00 NOK . Spar 27%

Beskrivelse

Holdbare og Praktiske Longdrink Glass i Polykarbonat

Disse Longdrink glass i polykarbonat er det ideelle valget for både private og kommersiell bruk. Med en kapasitet på 30 cl og en klar finish er de perfekte for servering av dine favoritt longdrink-cocktailer eller andre forfriskende drikker.

Det beste med disse glassene er deres holdbarhet og bruddsikkerhet. Laget av polykarbonat, kan de tåle støt og fall uten å gå i stykker. Dette gjør dem ideelle for utendørs arrangementer, fester eller diskoteker, hvor det er risiko for skader på tradisjonelle glass.

Polykarbonatglass veier også mindre enn vanlige glass, noe som gjør dem enklere å håndtere og transportere. Du trenger ikke bekymre deg for ryggskader når du flytter store oppvaskbrett fylt med disse lette glassene.

Disse glassene tåler temperaturer fra -40 til 130 grader, noe som gjør dem egnet for både kalde og varme drikker. De kan også stables smart, noe som sparer plass på lageret.

Med en levetid på opptil 3000 vask, vil disse polykarbonatglassene vare 20 ganger lenger enn vanlige glass. Dette gjør dem til en økonomisk og miljøvennlig investering på lang sikt.

Oppgrader glassutvalget ditt med disse holdbare og praktiske polykarbonatglassene, og nyt fordelene av deres langvarige kvalitet.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna