Loading...

Kyllingfond Oscar 1LTR

Artikkelnummer
671223
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

268,75 NOK
In stock

Beskrivelse

OSCAR Signature Kyllingfond - Intens og Velsmakende

OSCAR Signature Kyllingfond er laget av kyllingben og gir en herlig intens kyllingfond med mye kjøttsmak. Denne kyllingfonden er perfekt som base i suppe og sauser, der du ikke nødvendigvis trenger den stekte/ristede smaken. Den kan også reduseres og brukes i en kald krem, for eksempel en majones til en kyllingsalat.

Med 1 liter OSCAR Signature Kyllingfond får du en kokt fond laget av 2,4 kg kyllingben. Den er klar til bruk og kan oppbevares uåpnet ved romtemperatur. Etter åpning kan den oppbevares i 3 dager ved maks +5°C.

Denne kyllingfonden er laget av naturlige ingredienser, inkludert kyllingben, gulrot, løk, pastinakk, persille, svart pepper, nellik, rosmarin, timian, laurbærblad og salt. Den inneholder kun 0,5 g fett og 0,9 g karbohydrater per 100 g, noe som gjør den til et sunt valg.

Oppbevar OSCAR Signature Kyllingfond mellom 5° og 20° for å sikre optimal holdbarhet. Uåpnet kan den holde seg i 365 dager, og minst til grossist i 90 dager.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna