Loading...

Kjøler hvit 8 liter

Artikkelnummer
10200
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

328,75 NOK

Beskrivelse

Praktisk og Stilig Kjøler i Hvit

Denne hvite kjøleren er perfekt for å holde drikkevarene kalde under fester eller utendørs arrangementer. Med en kapasitet på 8 liter kan den romme en betydelig mengde flasker eller bokser, slik at du aldri går tom for kalde drikkevarer.

Kjøleren er laget av holdbar plast og veier kun 1,420 kg, noe som gjør den enkel å transportere og oppbevare. Den hvite fargen gir den et elegant og stilig utseende som passer til enhver festlig anledning.

Det beste med denne kjøleren er at den er laget av polykarbonatglass, som er 100% bruddsikkert og CE-godkjent av matvaretilsynet. Du trenger ikke bekymre deg for at glassene går i stykker under bruk, og du kan nyte drikkevarene dine uten bekymringer.

Med målene 26x35x27 cm passer denne kjøleren perfekt til ditt behov for å holde drikkevarene kalde og tilgjengelige under festen.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna