Kjøp Condibøtter online | se vårt utvalg her ?

I vårt utvalg har vi plastbøtter i alle størrelser med tilhørende lokk. Vi har valgt å tilby en ekstraordinær kvalitet som sikrer lang levetid, både for den profesjonelle restauranten og for det private kjøkkenet. Hvis du er usikker på hvilke bøtter som vil passe til dine behov, kan du lese mer her.

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Condibøtte 280 ml (u. lokk) 264956 by Condibøtte color Svart
  Condibøtte 280 ml (u. lokk)
  9,00 NOK
 2. Condibøttelåg 1,5 + 3 + 5 ltr. 35292860 by Condibøtte color Svart
  Condibøttelåg 1,5 + 3 + 5 ltr.
  9,00 NOK
 3. Condibøtte 1,5 ltr. (u låg). 35292815 by Condibøtte color Svart
  Condibøtte 1,5 ltr. (u låg).
  19,00 NOK
 4. Condibøtte 3 ltr. (u. låg) 35292830 by Condibøtte color Svart
  Condibøtte 3 ltr. (u. låg)
  19,00 NOK
 5. Låg t/Condibøtte 280 ml 264957 by Condibøtte color Svart
  Låg t/Condibøtte 280 ml
  9,00 NOK
 6. Condibøtte 0,6 ltr. (u. låg) 35292870 by Condibøtte color Svart
  Condibøtte 0,6 ltr. (u. låg)
  9,00 NOK
 7. Condibøttelåg 0,6 + 1,15 ltr. 35292874 by Condibøtte color Svart
  Condibøttelåg 0,6 + 1,15 ltr.
  9,00 NOK
 8. Låg t/Condibøtte Rund Ø 11,8 cm. 295064 by Condibøtte color Svart
  Låg t/Condibøtte Rund Ø 11,8 cm.
  9,00 NOK
 9. Condibøtte 5 ltr. (u. lokk) 35292850 by Condibøtte color Svart
  Condibøtte 5 ltr. (u. lokk)
  29,00 NOK
 10. Låg t/Condibøtte Rund Ø 9,5 cm 276342 by Condibøtte color Svart
  Låg t/Condibøtte Rund Ø 9,5 cm
  9,00 NOK
 11. Låg t/Condibøtte Rund Ø 6,9 cm. 311175 by Condibøtte color Svart
  Låg t/Condibøtte Rund Ø 6,9 cm.
  9,00 NOK
 12. Condibøttelåg 1,2 ltr. 35292884 by BF10 color Svart
  Condibøttelåg 1,2 ltr.
  9,00 NOK
Set Ascending Direction

Hvorfor heter det egentlig en condibøtte?

Kanskje du har tatt til deg uttrykket "condibøtte" og ofte bruker det i forskjellige sammenhenger. Men vet du egentlig hvor navnet stammer fra?

Uten særlig fantasi har den populære plastbeholderen for oppbevaring av mat fått sitt navn fra selskapet som opprinnelig oppfant en bøtte for konditorbransjen og storkjøkkenet.

Siden firmaet bak heter Condi, var det nærliggende å kombinere de to termene. I dag er condibøtter nesten standardutstyr i kommersielle kjøkken når det gjelder lagring av mat.

I tillegg til å fungere som plastbøtter for matoppbevaring, kan de også brukes til lagring av mel, sukker eller surdeig, hvis du skulle ha et slikt behov.

Dermed har du stor fleksibilitet i hvordan du kan utnytte de mange mulighetene med de populære plastbøttene.

    

CONDIBØTTER - EN FAVORITT PÅ KJØKKENET

Det er ikke uten grunn at den firkantede condibøtten er svært brukt i profesjonelle kjøkken. En plastbeholder med lokk kan nemlig brukes til en rekke formål.

Vårt utvalg er stort, og det skyldes hovedsakelig at det er en god idé å ha flere størrelser i et kjøkken. Ved å ha mange størrelser, har du alltid en som passer til formålet. Dermed sparer du plass i kjøleskapet, på kjøkkenbenken eller under selve transporten.

Bøttene er laget av gjennomsiktig plast, så det er lett å se hva bøtten inneholder. Hvis du leter etter en plastbøtte med lokk, er det viktig at lokkene lukker helt tett, da det øker innholdets holdbarhet.

Når det gjelder lokket, er det viktig at det kan festes ordentlig. I et kjøkken kan ting skje raskt, og du kan lett komme til å støte borti ting. Derfor er gode lokk viktige.

 

PLASTBØTTER MED LOKK

Det er ikke bare i profesjonelle kjøkken at bøttene er nyttige. Også privat er de fornuftige å ha på kjøkkenet. De er veldig gode å bruke til matrester eller til lagring av for eksempel oppkuttede grønnsaker. Både små og store bøtter med lokk er praktiske fordi lokkene lukker tett og holder maten fersk lenger.

Condibøtter er utformet slik at de enkelt kan stables. Dette sikrer deg optimal utnyttelse av plassen i kjøleskapet.

I tillegg til at bøttene ofte brukes til matrester, er de også veldig nyttige under forberedelsene til en middag.

Skal du ha gjester på besøk, kan det være en fordel å være godt forberedt, slik at du ikke trenger å bruke for mye tid på kjøkkenet. Bruk plastbøtter til alle dine forskjellige ingredienser og sett dem til side. Når det er tid for å anrette, kan du raskt og enkelt finne frem bøttene og sette dem i rekkefølge på kjøkkenbenken. Det er slik profesjonelle kokker jobber.

 

PLASTBØTTER SOM TÅLER ALT

De fleste av bøttene i vårt sortiment kan både tåle en tur i fryseren og en runde i mikrobølgeovnen. Det sikrer høy brukervennlighet, og siden de også tåler en tur i oppvaskmaskinen, er de også enkle å holde rene.

Når condibøttene ikke er i bruk, kan de enkelt stables inni hverandre, slik at de ikke tar opp mye plass på kjøkkenet. De små bøttene for mat kan stables i de små, så det er ingen unnskyldning for ikke å ha bøtter i mange forskjellige størrelser.

Når du først har blitt vant til å bruke plastbøtter med lokk på kjøkkenet, vil du raskt forstå hvorfor de er uunnværlige i profesjonelle kjøkken.

Likevel vil vi anbefale deg å sjekke om din utvalgte condibøtte er fryseegnet og tåler mikrobølgeovn, før du uten videre bruker bøtten til formål som den ikke kan tåle.

Ikke alle condibøtter kan tåle de ovennevnte forholdene, og du risikerer dermed å ødelegge dem.

 

Vårt sortiment

Hos BarLife finner du alt fra små til store plastbøtter både med og uten lokk. Bøttene kan du finne i størrelser fra 0,6 liter opp til 5 liter, så du har mange muligheter.

En av våre fremste oppgaver er å gjøre tilværelsen enklere for barer og restauranter, hvorav plastoppbevaringsbokser er en nødvendighet i ethvert kjøkken.

I tillegg er condibøtten et mer bærekraftig valg enn hvis du går ut og kjøper en masse engangs plastbøtter, som også kan fås med lokk. Umiddelbart kan det virke smart og tidsbesparende, siden du ikke trenger å tenke på verken rengjøring eller oppbevaring med denne løsningen, men på lengre sikt er det en klart bedre investering å kjøpe condibøtter.

 

Finn ditt kjøkkenutstyr hos oss

Uansett hva du leter etter av utstyr til kjøkkenet, så vil du med stor sannsynlighet finne det i vårt brede utvalg. Vi forhandler alt fra kjøkkenmaskiner, servise til borddekking samt rengjøringsartikler.

Både i utvalget av maskiner og diverse tilbehør, legger vi stor vekt på kvaliteten på de produkter og merker som du finner hos oss. Det er viktig at du får den beste opplevelsen med produktene du kjøper, og derfor må utstyret bare fungere, slik at du kan fokusere på annet enn å være frustrert over en maskin som ikke fungerer optimalt.

Står du og mangler nye glass til din restaurant eller bare hjem til det private, så gå ikke glipp av den store inspirasjonskilden som vi har samlet her. Du finner nemlig en stor online glassbutikk som forhandler populære merker som Spiegelau, Luigi Bormioli, Nachtmann og mange flere.

Når det er tid for å oppdatere interiøret hjemme eller i restauranten, vet du nå hvor du skal søke hjelp.

 

Når det kommer til plastbeholdere med lokk for oppbevaring av mat, er condibøtter et veldig godt alternativ. De er praktiske, enkle å bruke, og du trenger ikke bruke mye plass på å oppbevare dem når de ikke er i bruk.


God fornøyelse!     

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna