Loading...

Condibøtte 3 ltr. (u. låg)

Artikkelnummer
9944
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

29,00 NOK

Beskrivelse

Hold Styr på Dine Ingredienser med Condibøtter

OBS. Låg kjøpes separat

Uansett om du trenger å organisere baren din eller kjøkkenet ditt, er condibøtter det perfekte verktøyet for å holde styr på ingrediensene dine. Denne condibøtten har en kapasitet på 3 liter og er laget av holdbar plast som sikrer langvarig bruk.

Med en bredde og dybde på 19,5 cm og en høyde på 11,5 cm er denne condibøtten romslig nok til å oppbevare en stor mengde ingredienser. Den rektangulære formen gjør det enkelt å stable flere condibøtter sammen og spare plass i skapet eller på bordet ditt.

Condibøtten er klar i fargen, noe som gjør det enkelt å se innholdet uten å åpne den. Den kan tåle temperaturer fra 0 til +40 grader uten tidsbegrensning og tåler temperaturer mellom 85-95 grader i maksimalt 15 minutter. Det anbefales imidlertid ikke å fryse den, og den tåler ikke ovn eller mikrobølgeovn.

Med condibøtter kan du enkelt organisere ingrediensene dine og holde styr på dem, slik at du alltid har det du trenger, rett ved hånden.


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna