Loading...

Condibøttelåg 0,6 + 1,15 ltr.

Artikkelnummer
9948
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

9,00 NOK

Beskrivelse

Hold Styr på Dine Krydderier med Condibøtter

Skap orden og oversikt i ditt kjøkken eller bar med disse praktiske condibøttene. Uansett om du trenger å oppbevare krydder, sauser eller andre ingredienser, kan condibøttene hjelpe deg med å holde styr på alt.

Condibøttene fås i forskjellige størrelser, slik at du kan velge den som passer best til dine behov. Enten du trenger en 0,6 liters eller en 1,15 liters bøtte, kan de enkelt stables sammen og spare plass i skapet eller på hyllen din.

Condibøttene er laget av holdbar plast og tåler temperaturer fra 0 til +40 grader uten tidsbegrensning. Det anbefales imidlertid ikke å fryse dem, og de tåler ikke ovn eller mikrobølgeovn.

Med sin rektangulære form og klare farge er condibøttene både praktiske og estetisk tiltalende. Så enten du er en profesjonell bartender eller bare ønsker å organisere kjøkkenet ditt hjemme, er condibøttene det perfekte valget.


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna