Loading...

Kammer Vakuum VacuChef 77 - Caso

Artikkelnummer
9858
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

16048,75  NOK
In stock

Beskrivelse

Smart og helautomatisk Caso kammer vakuumforsegler - VacuChef 77

I et profesjonelt kjøkken er en vakuumforsegler uunnværlig, og Caso VacuChef 77 er den perfekte løsningen. Denne helautomatiske kammer vakuumforsegleren gjør det enkelt for kjøkkenpersonalet å pakke matvarer raskt og effektivt. Med VacuChef 77 kan du forlenge holdbarheten til innkjøpene dine opptil 8 ganger lenger enn konvensjonell oppbevaring.

Denne vakuumforsegleren er designet for å være brukervennlig og tidsbesparende. Du trenger bare å plassere matvarene i en pose og deretter plassere posen i vakuumkammeret. Maskinen tar seg av resten av arbeidet for deg. Med en sveisebredde på 30 cm kan du enkelt pakke suppe, frukt eller kjøtt.

VacuChef 77 er kjent for sin profesjonelle, sterke, raske og effektive vakuumspumpe som skaper et vakuum på nesten 100. Denne vakuumforsegleren er en favoritt blant profesjonelle kokker over hele verden på grunn av sin pålitelighet og effektivitet.

Med Caso VacuChef 77 får du den enkleste formen for vakuumforsegling som gjør det mulig for deg å bevare matvarenes friskhet og kvalitet i lengre tid.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna