Loading...

Grillede hele champignon i olie Feldthusen 1,1KG

Artikkelnummer
671257
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

299,00 NOK
In stock

Beskrivelse

Grillede Champignon i Olje - Perfekt Tillegg til Dine Retter

Hvis du leter etter et deilig og enkelt alternativ til kjøtt i gryterettene dine, så er våre grillede champignon det perfekte valget. Disse champignonene tilfører en umami-smak og en deilig struktur til rettene dine. De egner seg også godt i risotto, pastaretter og som tilbehør.

Våre grillede champignon kommer i en praktisk boks med skrukork, som gjør det enkelt å oppbevare dem i kjøleskapet. De er laget av grillede champignon fra Agaricus Bisporus, som er kombinert med solsikkeolje, pomace olivenolje, eddik, salt, persille, hvitløk, chili, sitronsyre og askorbinsyre.

Med våre grillede champignon kan du tilføre masse smak til gryterettene og sausene dine. Deres flotte utseende og uforfalskede smak vil bidra til en intens smaksopplevelse.

Oppbevar dem kjølig og mørkt, og etter åpning skal de oppbevares i kjøleskapet (maks +5°C) i maks 5 dager. De har en holdbarhet på 730 dager når de er uåpnede, og minst 243 dager etter åpning.

Prøv våre grillede champignon i dag og opplev den spesielle smaksopplevelsen de kan tilføre rettene dine.

Næringsinnhold pr. 100g

Energi
213kj/51 kcal
Fett
3.9 g
- Herav mettede fettsyrer
0.2 g
Karbohydrater
0.5 g
- Herav sukkerarter
0.5 g
Protein
3.3 g
Salt
2 g


Ingredienser

Grillede champignon (Agaricus Bisporus), solsikkeolje, eddik, salt, persille, hvitløk, chili, surhetsregulerende middel: sitronsyre (E 330), antioksidant: askorbinsyre (E 300)

Tilsetningsstoffer

Inneholder: E330 - Sitronsyre Inneholder: E300 - Askorbinsyre



Allergener

Selleri
Ikke tilsatt
Krepsdyr
Ikke tilsatt
Egg
Ikke tilsatt
Fisk
Ikke tilsatt
Gluten
Ikke tilsatt
Lupin
Ikke tilsatt
Melk
Ikke tilsatt
Bløtdyr
Ikke tilsatt
Sennep
Ikke tilsatt
Nøtter
Ikke tilsatt
Peanøtter
Ikke tilsatt
Sesamfrø
Ikke tilsatt
Soya
Ikke tilsatt
Svoveldioksid og sulfitter
Ikke tilsatt


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna