Loading...

GRAND GOURMAND Skjærebrett 500x500x40 mm

Artikkelnummer
18430
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

1158,75  NOK

Beskrivelse

Legnoarts GRAND GOURMAND Skjærebrett - Et elegant og funksjonelt valnøttskjærebrett

Legnoarts GRAND GOURMAND Skjærebrett er et vakkert og funksjonelt skjærebrett, håndlaget i Italia. Brettet er laget av valnøttetre med en biofinish som gir det et elegant og naturlig utseende. Med målene 50 x 50 x 4 cm er det stort nok til å håndtere alle dine skjærebehov.

Skjærebrettet har en saftrenne som holder overflaten ren og fri for saft og væsker fra ingrediensene dine. Det har også gummiføtter som sikrer at det står stabilt og sikkert på kjøkkenbenken din.

Legnoart er kjent for sitt minimalistiske design og fokus på detaljer. Dette skjærebrettet er intet unntak, da det er laget av utmerkede materialer som gir hvert stykke en unik karakter. Du kan være sikker på at dette skjærebrettet ikke bare er vakkert, men også funksjonelt og av høy kvalitet.

Oppgrader kjøkkenet ditt med Legnoarts GRAND GOURMAND Skjærebrett og opplev den italienske mat- og vinkulturen på et helt nytt nivå.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna