Loading...

Glencairn whiskey glass 190ml.

Artikkelnummer
9067
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

89,00 NOK
  • Pris pr stk m/6 stk: 80,00 NOK . Spar 10%
Glencairn whiskey glass 190ml. is available to buy in increments of 6

Beskrivelse

Glencairn Whiskyglass 190ml - Perfekt for whiskyelskere

Ingen annet whiskyglass kan matche standarden og elegansen til Glencairn Whiskyglass 190ml. Dette glasset er skapt av verdens ledende whiskyinnovatører og er et bevis på deres ekspertise og kunnskap innenfor whiskyverdenen.

Glasset har en unik og stilfull form, som er designet med omhu for å forbedre opplevelsen av å nyte en fin single malt. Med sin klare glassfinish og et volum på 190 ml, er dette glasset det perfekte valget for enhver whiskyelsker.

I tillegg til sin estetiske appell, er Glencairn Whiskyglass 190ml også praktisk. Det har en kantdiameter på 45 mm og en fotdiameter på 47 mm, noe som gjør det behagelig å holde og drikke av. Glasset er også enkelt å rengjøre og vedlikeholde.

Dette glasset er den perfekte gaven til enhver whiskyentusiast og ble til og med tildelt Dronningens pris for innovasjon i England i 2006. Gi deg selv eller en whiskyelsker i livet ditt en ekstraordinær opplevelse med Glencairn Whiskyglass 190ml.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna