Loading...

Frucosol Glass Froster

Artikkelnummer
9742
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

12519,00  NOK

Beskrivelse

Få en Spesiell Effekt med Frucosol Glassfroster

Med Frucosol Glassfroster kan du legge til en unik og spesiell effekt på glassene dine. Denne maskinen er perfekt for å frostlegge glassene dine, noe som skaper en matt og iøynefallende utseende. Det har blitt veldig populært å servere drinker i frosted glass, da det tiltrekker oppmerksomhet og skaper en spesiell stemning.

Glassfrosteren er laget av rustfritt stål og har en elegant sølvfarge. Den har en høyde på 52,2 cm, noe som gjør den enkel å plassere bak baren uten å ta opp for mye plass. Uansett hvilken CO2-flaske du har, kan denne glassfrosteren brukes med den.

Bruk av glassfrosteren er enkel. Du trenger bare å plassere glassene under frosthodet og skyve hodet tilbake. CO2 vil bli frigitt, og du kan gjenta prosessen hvis du ønsker en mer intens effekt.

Merk at batterier og CO2-flaske ikke er inkludert i leveransen. Glassfrosteren veier 4,3 kg og er laget av rustfritt stål og plast, noe som sikrer holdbarhet og kvalitet.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna