Loading...

Caputo Pizzamel, glutenfri 1 kg

Artikkelnummer
684291
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

178,75 NOK

Beskrivelse

Caputo Pizzamel Glutenfri - Perfekt for Glutenfrie Pizzer

Caputo Pizzamel Glutenfri er det ideelle valget for alle pizzaelskere som ønsker en glutenfri opplevelse. Dette pizzamelet er laget av en nøye utvalgt blanding av glutenfrie meltyper, som sikrer en perfekt konsistens og smak i din pizza.

Med Caputo Pizzamel Glutenfri kan du nyte en deilig og autentisk pizza, selv om du har behov for en glutenfri diett. Melblandingen er spesielt sammensatt for å gi en elastisk deig som er enkel å jobbe med, og som gir en sprø skorpe og en myk og luftig indre del av pizzaen.

Pizzamelet er egnet både for hjemmebaking og profesjonelle pizzabakere. Det er enkelt å bruke og krever ikke kompliserte teknikker for å oppnå gode resultater. Med sin høye kvalitet og pålitelighet vil Caputo Pizzamel Glutenfri sikre at din glutenfrie pizza blir en suksess hver gang.

I denne pakken får du 1 kg glutenfritt pizzamel, som gir deg tilstrekkelig mel til å lage flere velsmakende pizzaer. Det er praktisk å oppbevare og har lang holdbarhet, slik at du kan nyte glutenfrie pizzaopplevelser når som helst du har lyst.

Oppdag den glutenfrie pizzaopplevelsen med Caputo Pizzamel Glutenfri. Lag velsmakende og autentiske pizzaer uten gluten som vil glede både deg og gjestene dine. Uansett om du er glutenintolerant eller bare ønsker å utforske glutenfrie muligheter, vil vårt pizzamel være det perfekte valget for din glutenfrie pizzaopplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna