PIZZAOVN TIL GRILLEN ER SOMMERENS HIT!

Loading...
PIZZAOVN TIL GRILLEN ER SOMMERENS HIT!

Når de første lune og varme kveldene kommer frem etter en mørk og kald vinter, begynner lukten av glædende grillkull å spre seg gjennom de fleste boligområder i Norge. Familiene setter utemøblene fram og den beroligende summe-lyden fra gressklipperen spiller en slags klassisk musikk i bakgrunnen. Dette er tegnene på at sommeren er rett rundt om hjørnet.

Sol og sommer betyr grilling, det er vi mange som kan bli enig om, og det betyr ikke så masse om man bruker kullgrill eller gassgrill. Det eneste som betyr noe er at man skal få lagt noe på grillen, enten om det en saftig og god hamburger, en pølse eller kotelett.

Grillen kan også brukes til mange andre ting enn bare de tradisjonelle grillrettene, og det er derfor vi har skrevet dette blogginnlegget. Du kan lese mye mer om hvordan enpizzaovn til grillen kan være med på å ta grillingen til et helt nytt nivå, spesielt hvis du elsker pizza.

 

Pizzaovnen fra La Hacienda   

 

Først ig frenst vil vi beskrive litt mer detaljert hva som er grunnen til at man bør overveie å skaffe seg en pizzaovn til grillen. Hos oss i Barlife forhandler vi med La Hacienda pizzaovn, som kan brukes både til kull og gass

Hele formålet med en pizzaovn er å steke pizza på ekstremt høy varne. Det betyr at pizzaen er ferdig på kun noen få minutter, og bunnen har blitt sprø og god. Det er dessverre ikke så mange som har lyst, råd eller plass til den type pizzaovn som pizzeriaen bruker, og i de fleste tilfeller vil det heller ikke være nødvendig med en pizzaovn av den slags.

Derfor er pizzaovn til grillen den perfekte løsning, den gir pizzaen den autentiske smak, samtidig som det er lett å pakke den vekk når man ikke skal bruke den. Det er også naturligvis en stor fordel at man kan stå utenfor å nyte været, imens man lager en god og smakfull pizza.

Pizzaovnen La Hacienda, blir varm på ca. 10 minutter og da kan man gå i gang med stekingen av pizza. Det følger også en pizzaspade med, samt et termometer så man unngår å brende seg og man kan hele tiden følge med på hvor varm ovnen er.       

 

Den fastmonterte pizzaovn

Hvis man skal se på en ulempe pizzaovnen La Hacienda, så er det størrelsen. Hvis man har mange gjester kan det bli vanskelig å få laget en pizza til alle på en gang, da denne pizzaovnen kun kan lage en pizza av gangen. Derfor er det noen som velger å bygge deres egen pizzaovn på terrassen som en mer permanent løsning. Dette er en god løsning hvis man har masse plass og er litt handy med fingrene mange velger å bygge den i sten, da blir det kalt en stenovn. Sten er også enklere å integrere som en naturlig del til resten av terrassen.

Dersom man velger den mere permanente løsning har man mulighet til å bestemme størrelsen på ovnen, samtidig som man kan velge hvor mange pizzaer man kan ha i om gangen.

 

Mye mer enn bare en pizzaovn

Selvom pizzaovnen La Hacienda er laget til grillen kan man også lage andre ting enn bare pizza i den. Det er kun din egen fantasi som setter en stopper for hva som er mulig. For å sette litt gang i fantasien kan det være tilberedning av kjøtt og fisk. Man kan også bruke ovnen til å bake brød og kaker eller grønnsaker hvis man foretrekker det. Det er opp til deg hvordan man ønsker å bruke pizzaovnen og hvor mye man ønsker å eksperimentere.

 

La Hacienda Tripod Hengegrill

Til slutt vil vi fortelle deg litt om en annen grilltype, som La Hacienda også har laget. Det er denne Tripod hengegrill, som er perfekt til å ha ute i hagen, og den fungerer godt til matlaging ute i det fri. Man velger selv om man ønsker å tenne opp med ved eller kull. Hvis du ikke vil bruke risten kan man bare bruke fatet som bålfat. Her kan man for eksempel grille pinnebrød eller marshmallows over bålet.

La Hacienda Tripod hengegrill er hvertfall veldig god og det gir en koselig stemning i hagen, som kan være med på å føre familien enda tettere sammen.

 

Alltid sørg for at du har en god pizzaskjærer huset, når man serverer de ferske pizzaene. Man skal virkelig skjemme bort gjestene, derfor kan man også skjenke et glass rødvin. Da har man fått oppskriften på en hyggelig sommerkveld ute på terrassen eller i hagen.

Nyt opplevelsen!Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna