OPPSKRIFTER PÅ ALKOHOLFRIE COCKTAILS

Loading...
OPPSKRIFTER PÅ ALKOHOLFRIE COCKTAILS

Ofte vil man finne ut av at man har mange forskjellige ingredienser som man kan bruke til å lage en cocktail uten alkohol. Også hvis man er ute er det mange muligheter til å finne ingredienser til å lage en alkoholfri drink. Av og til kan det være litt godt med litt inspirasjon og heldigvis er det masse av det på nettet. Hvis man heller liker å ha en fysisk bok med oppskrifter er det også en mulighet. Det finnes en hel oppskriftsbok, der man kan få inspirasjon på «Mocktails». En mocktail er en alkoholfri cocktail og det finnes faktisk veldig mange.

Finn en oppskriftsbok med alkoholfrie drinker hos Barlife -

billeder af appelsiner i glas 

En av oppskriftene man kan kaste seg over er den såkalte «Arizona Sunset», det er en deilig forfriskende drink. Den er spesiell god å ha på en varm sommerkveld, men også om vinteren når de varme solstrålene føles ekstra nærme. Skal du lage en Arizona sunset trenger du blant annet grenadine, det bør være en fast ting alle bartendere har i barskapet sitt. Den søte, røde væsken er fin å ha i cocktails og den skaper en god søthet uansett hvordan man bruker den. Bortsett fra grenadine trenger man også et glass med sprite, og et glass med appelsinjuice. Når man har blandet disse tingene sammen kan man bruke noen fine cocktailbær eller noen appelsinskiver til å pynte med. Du kan servere denne drinken i et flott Libbey glass, som er lagd av krystall.

- Få inspirasjon til flotte cocktailglass hos Barlife -

 

Hvis du ikke liker Arizona sunset kan du også lage en Millionaire Sour, det er en veldig god drink. Det som er bra med denne er at du kan både lage den med og uten alkohol. Det gjør det lettere når man skal lage cocktails, så man ikke trenger å lage mange forskjellige.

De som begge disse cocktailene har til felles er at det er sitronsirup i. Det gir en søt og sur smak på samme tid, og det gjør drinken veldig forfriskende. I stedet for å bruke whisky i den alkoholfrie drinken, kan du bruke ginger ale det er et veldig godt alternativ til alkohol hvis man ikke drikker. Man skal også ha knust is i drinken, og så heller man mer grenadine i, det gir en god søthet og en flott farge. Man kan også bruke en sitronskive eller et kirsebær til å pynte cocktailen. Denne cocktailen skal shakes, da blir alle ingrediensene blandet godt sammen og det gir den riktige smaken.

- Få inspirasjon til et miksersett med shakere her hos Barlife -

GÅ PÅ OPPDAGELSE I EN VERDEN AV ALKOHOLFRIE COCKTAILS

Når man først begynner å undersøke hvor mange alkoholfrie cocktails som finnes der ute blir man overrasket. Det finnes veldig mange og stort sett alle sammen smaker godt. Hvis man ikke drikker alkohol vil man bli veldig overrasket over at man kan få så gode og flotte cocktails.

- Se hvordan du kan bruke barredskapene til å lage noen flotte cocktails her -

 

En annen klassiker som du kan overveie å lage er inspirert av Mexico. De er kjent for å lage gode og forfriskende drinker. I hele verden har man blitt inspirert av det meksikanske kjøkkenet når det kommer til cocktails og drinker. Det er ingen unntakelse med de alkoholfrie cocktailene.

En av de gode alkoholfrie drinkene man kan lage er en Mexican Limonade. Det er en veldig enkel drink å lage, og det eneste barredskapet man trenger er et flott cocktailglass.

- Bli inspirert av alle de flotte cocktailsglassene hos Barlife her -

Når du har funnet det riktige glasset trenger du saften fra 6-10 lime i glasset. Utover det trenger du cirka tre dl vann. Du trenger også noe som gir litt søthet, de får du fra 4 dl sprite. Hvis du kan finne noe limonade miks er det en veldig god ide å blande det inn også. Det gir enda mere smak og da ender du opp med en veldig god cocktail.

Billede af lemonade og flotte sugerør med lime

GJØR LITT MER UT AV PYNTEN PÅ DE ALKOHOLFRIE DRINKENE

Noen vil føle at det ikke er like festlig å drikke cocktails som ikke har alkohol i seg. Det kan man fort endre på, og det krever ikke mer enn den riktige pynten og utstyret. Du kan finne mange forskjellige former for cocktailpynt. Du finnes klassiske sugerør med fine røde og hvite striper, men også flotte drinkkepinner, som du kan røre og pynte med i den alkoholfrie cocktailen. Hvis du skal lage drinker med og uten alkohol så kan du bare bruke den samme pynten. De to drinkene vil mest sannsynlig være veldig like hverandre. For å være sikker kan man bruke forskjellige drinkkepinner så man ser forskjell på cocktailene med alkohol og de som er uten alkohol.

smukke lyserøde drinks



Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna