LUIGI BORMIOLI – EN ITALIENSK PERLE INNENFOR GLASS

Loading...
LUIGI BORMIOLI – EN ITALIENSK PERLE INNENFOR GLASS

Hos italienske Luigi Bormioli lever de etter disse kloke ordene: «Et glass til enhver anledning», her setter Luigi Bormioli grunnlaget for å produsere glass til alle formål.

Vannglass, cocktailglass, ølglass, snapseglass, whiskeyglass, romglass, champagneglass osv. Listen fortsetter i det uendelige, men du har nok selvfølgelig forstått poenget. Hvis du skal ha noen nye glass til vitrineskapet, bør du se på det italienske utvalget.

Utenom alle glassene som er til å drikke av, har Bormioli også spesialisert seg for beholderne til kosmetikkens verden. Her har de blant annet produsert flaskene til Chanels parfymer, og de har også et samarbeid med flere kjente kosmetikkmerker.

 

Innovative Bormioli

Firmaet har blitt drevet av den samme familien gjennom 25 generasjoner og alt startet med produksjonen av vinglass. Gjennom de seneste 100 år har Luigi Bormioli vært blant de førende innenfor innovasjon.

Opp igjennom 60-tallet begynte firmaet å investere flere ressurser i kjemisk innovasjon, det var et strategisk tiltak for forretningen. Det førte til en serie av fargede glass som verden ikke hadde sett maken til før.

Bormioli er de første i verden som har funnet en måte der stilken og skålen blåses ut i ett. Denne avanserte teknikken reduserer risikoen for at glasset går i stykker og dermed gir det glasset en veldig god kvalitet.

Luigi Bormioli har et eget laboratorium, der har de produsert sitt eget krystallglassmaterialet – SON.hyx- det er et blyfritt krystallin-materiale, som øker glassets holdbarhet og styrke. Når du kjøper glass fra Luigi Bormioli har du 25 års garanti på glasskår og glass-korrosjon på glasset.

I prinsippet kan du banke et Bormioli glass mot bordplaten, uten at det går i stykker. Du kan også vaske glasset 1000 ganger i oppvaskmaskinen uten at det blir misfarget med glass-korrosjon.

Krystallinmaterialet øker både glassenes fleksibilitet, styrke, klarhet og glans.

SÅNN UNNGÅR DU GLASS-KORROSJON PÅ GLASSENE DINE FRA LUIGI BORMIOLI

Som sagt har du 25 års garanti på Bormioli glassene dine, men det er noen enkle råd du skal følge for å bevare glassenes klarhet og glans.

  • Først og fremst skal du fjerne alle etiketter før du bruker glassene for første gang.
  • Hvis du vasker glassene opp for hånd er det viktig at du bruker ikke-slipende oppvaskmiddel, og det er viktig at glassene blir tørket med en gang du har vasket de.
  • Du kan også sette glassene i oppvaskmaskinen, men de skal alltid bli plassert øverst i maskinen med skålen vendt på hodet. Her er det også viktig at glassene blir tørket med en gang etter at de har blitt vasket.

Hvis du følger disse enkle punktene kan glassene dine fra Luigi Bormioli holde den samme glansen i mange år.

Hvis du overveier å skaffe deg noen nye glas kan vi helt klart anbefale deg å se på noen glass fra den italienske Bormioli, her finner du glass i verdensklasse.

 

God fornøyelse!Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna