GLITTER FISK – DET NYESTE FRA UNITED DRINKS

Loading...
GLITTER FISK – DET NYESTE FRA UNITED DRINKS

Du kjenner mest sannsynligvis til de forskjellige shotvariantene som går under merkenavnet FISK. De blir for det meste utgitt i et lakridsformat, på etiketten er det bilde av en mannlig fisker som har på seg en fiskehatt, det skaper det ikoniske bilde på flasken. United Drinks er firmaet bak FISK-serien og de produserer også mange andre shotvarianter. «Sure Fisk»-serien er blant annet en annen variant som er litt mer fersk sammenlignet med den mektigere lakrisen.

Sure Fisk kommer med smaker som cola, jordbær, appelsin, eple, vannmelon og mange andre varianter. Du er nok vant til at ”Små Sure” kommer med mange forskjellige smaker.

Det nyeste på markedet fra Fisk-universet er Glitter-Fisk, og det er denne varianten som vi vil fortelle deg mer om i dette blogginnlegget. Du vil få inspirasjon til hvordan en shot kan smake og hva den kan brukes til.

 

 

Hva er Glitter Fisk?

Hvis vi skal plassere Glitter Fisk i en kategori så synes vi at en fruktlikør passer godt. Det finnes tre varianter til sammen og du kan kjøpe to av de hos oss i BarLife.

Noe av det som gjør Glitter Fisk ekstra spesielt er at det kan brukes på mange forskjellige måter. Den egner seg veldig godt til å brukes som en ren shot, men man kan også bruke den til å blande forskjellige drinks. Det kan du lese mer omm her.

 

Glitter FISK Diamond, Elderflower & Lime

Diamantutgaven er den mest populære av de tre variantene, det er på grunn av den fremtredende smaken. Kombinasjonen av hylleblomst og lime danner en fantastisk smaksdynamikk og det er veldig lett å tilsette denne kombinasjonen i en cocktail. Den har en alkoholprosent på 15% og det gjør at den er litt lettere å bruke sammen med andre typer brennevin.

Du kan også prøve å eksperimentere med andre ferske og karakteristiske smaker som Ginger Beer, Tonic Vann eller en mousserende vin. Det er også noen som bruker Glitter FISK Diamondi sin Gin & Tonic, men man kan også bruke den i mange andre drinker som gjør at man kan utfordre smaksopplevelsen.

Vi kan hvert fall anbefale denne fruktlikøren, uansett om du vil drikke den ren eller om du vil prøve noen forskjellige drinksoppskrifter.

 

Glitter FISK Gold, Tropical Fruits

Den andre variant som er minst like god er Glitter FISK Gold. Her er det eksotiske tropefrukter som dominerer smaken og du vil helt sikkert legge merke til litt ingefær i ettersmaken.

På mange måter kan man beskrive Gold på samme måte som Diamond, sett bort ifra smaken. De to variantene minner mye om hverandre når det kommer til bruk og utrykket sitt. Uten å favorisere noen av flaskene, synes vi at det er noen litt mer morsomme og spennende drinks knyttet til den gylne varianten. Det kan selvfølgelig du også være med til å vurdere, men vi vil komme med to gode oppskrifter for hvordan du kan bruke Glitter FISK Gold i en cocktail.

 

Golden Bulls Eye

Til en Golden Bulls Eye drink trenger du følgende:

  • 4 cl Glitter FISK Gold
  • 2 cl Hvit Rom
  • 4 cl Ginger Beer
  • Revet appelsinskall
  • Is

Først skal du finne frem ditt yndlings cocktailglass og fylle det med isbiter. Deretter skal du helle Glitter FISK og rom i glasset og fylle det opp med Ginger Beer. Til slutt river du appelsinskall over drinken og du kan pynte med et sugerør.

 

Gold Digger

En annen god drink som du kan lage deg, er en Gold Digger. Da trenger du følgende:

  • 4 cl Glitter FISK Gold
  • 2 cl Sour FISK Strawberry
  • 2 cl Red Bull
  • Mynte og ferske jordbær til pynt
  • Isbiter

Det første du skal gjøre er å fylle opp drinkglasset med isbiter. Deretter tilsetter du begge FISK-variantene og så fyller du glasset opp med Red Bull. Du kan også tilsette litt ekstra pynt med en fersk mynte og noen ferske jordbær. Da er du klar til å servere drinken med et sugerør.

 

Uansett om du velger Diamond eller Gold er Glitter Fisk uten tvil en god fruktlikør som passer godt i barskapet. Du kan alltid prøve å eksperimentere med noen forskjellige drinks og da finner du etterhvert ut av hvordan du best liker å drikke Glitter FISK.

 

God fornøyelse!Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna