Finn en vinkjøler i alle størrelser og farger

Loading...
Finn en vinkjøler i alle størrelser og farger

Hvis du trenger en kjøler til enten champagne, musserende vin eller vanlig vin, må du vurdere hvor mange flasker du vil avkjøle. De fleste vil velge en vare som kan inneholde en eller tre flasker. Det er det mest utbredte, og du vil få mye ut av det. Dette gjelder også hvis det for eksempel er en champagnekjøler til Moët & Chandon du leter etter. Det vil stort sett fylle det samme som om du hadde en veldig vanlig flaske rosévin. Hvis du skal holde en veldig stor fest, er det viktig at vinen holder seg kjølig. Derfor er det viktig at du finner deg en stor vinstander, der du kan ha flaskene dine. 

Utseendet til en kjøler er viktig 

Når du bestemmer hvor stor din vinkjøler skal være, er det andre hensyn å ta. Først, sørg for å vurdere om den skal stå på et bord eller på gulvet. Mange velger å kjøpe en vinkjøler til bordet, men en champagnekjøler til fots. Det er fordi det er noe mer ekstravagant ved de musserende bobler. Derfor er det mer nærliggende å ha det på gulvet i stedet. Du kan også velge å ha en vinkjøler på et stativ i stedet, noe som også kan være tilfelle med champagnen.

En vinkjøler kan være både ny og gammel 

Uansett hva du kjøper i dag, kan du ofte få en 'vintage' versjon. Mange prøver å lage ting og gjenstander som ser gamle ut, noe som kan gi dem en vintage utseende. Imidlertid er det mange som vil karakterisere dette som juks da det ikke gjør ting gamle. Du kan også dra til forskjellige loppemarkeder og finne ting som faktisk er gamle og som med rette kan kalles 'vintage'. Her kan du være heldig å finne en vakker champagnekjøler i antikk stil som du kan servere bobler i. Det blir en stor hit, og du vil føle deg veldig dekadent og ekstravagant når du sitter og drikker champagne fra coupéglasset ditt, som om du var i en gammel film fra 1920-tallet. 

Du også kjøpe et nytt vinstander. Den vil oftere vare lenger, siden det er brukt nyere materialer. Du kan for eksempel velge en vinkjøler laget av rustfritt stål. Dette kan være en vinkjøler fra imerco eller et lignende sted. En vinkjøler fra Ikea er også populær, da de har mange forskjellige varianter. Hvis du ikke vil ha rustfritt stål, kan du kjøpe en slags pleksiglass. En god ting med å velge denne typen kjøler er at den er gjennomsiktig. Dette lar deg se flaskene i kjøleren. Det gjør det mer delikat. 

Et billede af en champagnespand

Vinserver - Vinkjøler på stativ 

Du får et stativ med en fot og en stilk og midt på stilken er det plass til en bøtte. I denne bøtta heller du en stor mengde isbiter og legger deretter en flaske champagne eller en flaske vin. De fleste vinstativ kan gjøre akkurat det, men en vinserver kan gjøre litt mer. Her vil du se at det er plass til vinglass rundt bøtta med vinflasken. Du kan henge forskjellige typer vinglass rundt. Du kan enten henge et vanlig vinglass for enten rød eller hvitvin, eller du kan bruke champagneglass. Totalt kan det være seks. glass, slik at du kan få et mindre selskap til å drikke vin eller champagne. Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna