Finn den perfekte drikkeautomaten for dine behov

Loading...
Finn den perfekte drikkeautomaten for dine behov

Enhver vellykket fest bør inkludere noen gode drikkevarer, for uansett hva, er det det som setter stemningen. Det er viktig å nøye vurdere hva du vil servere når du planlegger festen din.

- Finn ulike drikkevarer hos Barlife her -

Hvis du skal servere for mange gjester, kan det være lurt å investere i en drikkevaredispenser. Dette krever litt mer innsats, da du må tilberede drikkevarene selv. Imidlertid vil en drikkevaredispenser være betydelig mer kostnadseffektiv enn mange andre alternativer.

drikkevaredispenser for kjøleskap

Fordelene med en drikkevaredispenser

Det er mange fordeler med en drikkevaredispenser, og den største er selvfølgelig at det er en økonomisk måte å servere alkohol på. I stedet for å kjøpe mange flasker og bokser som kan bli kostbart, er det rimeligere å kjøpe store flasker med alkohol og brus, og deretter fylle innholdet i den drikkevaredispenseren eller de drikkevaredispenserne du ønsker å bruke.

Imidlertid er det ikke bare økonomien som gjør en drikkevaredispenser til en god idé. Den har også en estetisk appell når det gjelder presentasjonen av drikkevarer.

- Se selv hvorfor drikkevaredispensere er så flotte -

Med en drikkevaredispenser vil du ha et flott borddekor som er iøynefallende. De er i seg selv dekorative, spesielt mange av alternativene du finner hos Barlife, som er både dekorative og elegante. Et av de mest anerkjente merkene for drikkevaredispensere er Kilner, som tilbyr en drikkevaredispenser som både fungerer og ser stilfull ut. På nettsiden finner du også variasjoner i forskjellige farger. Her kan du velge en klassisk Kilner drikkevaredispenser som rommer hele 5 liter. Dette er nok til å tilfredsstille alle gjestene med innholdet i flasken.

- Se ulike Kilner drikkevaredispensere her -

en stilfull Kilner dispenser med lemonade

En av de store fordelene med en drikkevaredispenser er at du slipper å servere drikkevarer eller få noen til å gjøre det. Med en drikkevaredispenser kan du enkelt fylle den med det du ønsker å servere, og gjestene kan selv forsyne seg. Dette sparer både tid og penger, da ingen trenger å bruke tid på dette, og du trenger ikke å betale tjenere eller serveringspersonale for å servere drikkevarer.

Det gir også gjestene friheten til å hente en drink selv, og det eliminerer eventuell ubehagelighet ved å be om en ekstra drink før de andre er ferdige. Med en drikkevaredispenser er dette ikke lenger et problem, da gjestene enkelt kan forsyne seg selv og ta det med tilbake til bordet.

 

En egen drikkevaredispenser for hver drink

For en virkelig vellykket fest, må det også være et variert utvalg av drikkevarer. Folk har forskjellige preferanser, og dette må tas hensyn til, derfor trenger du ofte mer enn bare en drikkevaredispenser. Hos Barlife er det et bredt utvalg å velge mellom, slik at du kan finne flere forskjellige drikkevaredispensere som passer til den spesifikke drinken du har tenkt å servere. For eksempel, hvis du skal lage deilige mojitos, kan det være lurt å servere dem i en grønn drikkevaredispenser som passer godt til drinken. Hvis du derimot foretrekker noe eksotisk som en Tequila Sunrise, må du kanskje gå for en rød eller oransje drikkevaredispenser. Barlife tilbyr også mindre modeller som passer perfekt for små, intime sammenkomster.

 

Tilbehør til en drikkevaredispenser

Hvis du handler for drikkevarer til et stort arrangement og planlegger å kjøpe drikkevaredispensere for dette formålet, kan du også vurdere å skaffe tilbehør fra Barlife. Du kan blant annet få ulike typer stativer som er designet for en drikkevaredispenser. Dette gjør det enklere for gjestene å fylle opp glassene sine. Det gir også bedre plass under tuten for glasset eller koppen som skal brukes til å skjenke.

Hvis du ønsker en litt annerledes tappekran enn den som følger med drikkevaredispenseren, kan du også kjøpe en separat tappekran som kan monteres på dispenseren.

Uansett hva dine behov er når det gjelder drikkevaredispensere, vil Barlife sannsynligvis kunne imøtekomme dem. De har blitt eksperter på området når det gjelder drikkevaredispensere og annet utstyr for kjøkken og bar.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna