COCKTAILPYNT GJØR EN FORSKJELL

Loading...
COCKTAILPYNT GJØR EN FORSKJELL

Uansett om man er hjemme eller om man skal arrangere en fest eller om man skal servere drinker til gjester i baren, bør man sørge for at drinken ser lekker og innbydende ut. Den beste måten å gi utseende et ekstra piff, er å finne litt fin cocktailpynt, som man kan bruke. Her vil de aller fleste gjøre det mest opplagte og finne noen fargerike sugerør og kanskje en paraply. Folks forventninger til cocktailpynt har blitt høyere enn hva det var tidligere. Du kan derfor skille deg ut fra mengden til neste fest med cocktailpynten vår.

- Finn all cocktailpynten du kan forestille deg her -

 Cocktailpynt

DET STARTET MED SUGERØRET

De klassiske sugerørene i fargene blå, grønn, rød og gul passer ikke i de fleste cocktails. Det kan være at det går til en privatfest eller en barnefest, men i dag er det mange som forventer litt mer kvalitet og stil. Hos Barlife kan du se eksempler på andre sugerør som finnes og du vil forhåpentligvis bli veldig overrasket over alle de flotte sugerørene du kan finne. For tiden er det veldig moderne med stripete sugerør og det er selvfølgelig også noe vi tilbyr her hos Barlife. Her har vi dette stripete sugerøret i mange forskjellige farger.

Stribede sugerør

Alt ettersom hvilken farge og smak, så har Barlife sugerøret som passer. Du finner de også i forskjellige størrelser, sånn at du både har sugerør til store og mindre drinker. Til de store drinkene kan du bruke et sugerør som er 22cm, og hvis du har en litt mindre drink kan du bruke et sugerør som er 20cm.

Hvis du ikke liker den klassiske stilen kan du også kjøpe noe cocktailutstyr som skiller seg ut og som er unikt. Hos Barlife kan du finne sugerørene, vi har beskrevet tidligere, disse sugerørene er litt annerledes, fordi halvparten av stripene som er på sugerøret er sølvfarget. Det lager en fin effekt og det er perfekt til de store arrangementene som for eksempel bryllup, konfirmasjon eller nyttår.

Hos Barlife har vi også rustfrie stål sugerør til de som går opp i resirkulering og bæredyktighet.

metal sugerør i drink

SÅ HANDLER DET OM DRINKPINNEN

Hvis du skal lage noen gode drinker er det ikke kun cocktail utstyret du skal skaffe deg. Du skal også sørge for at du har noen gode drinkpinner. Gjestene dine vil nemlig være sikre på at de får rørt rundt i cocktailen før de tar den første slurken. Det er for å sørge for at alt sukkeret ikke er nederst i glasset og det andre ligger på toppen. Når det gjelder dette cocktail utstyret vil det også pynte veldig i drinken. Du kan for eksempel kjøpe en veldig spesiell drinkpinne, i den ene enden har den en liten spiral. Hvis du heller vil ha noe som er litt mer klassisk kan du også velge en rørepinne som ser veldig alminnelig ut. Hos Barlife finne du alt fra klassiske drinkpinner, og til de som er litt mer spesielle.

- Se mange av de forskjellige drinkpinnene hos Barlife her -

  

Hvis du liker litt eksotisk cocktail utstyr er du ikke alene. Det er veldig mange som klapper i hendene når de hører pina coladas, tequila sunrise og mojitos. Cocktail udstyret, som du trenger til sånne drinker bør stemme godt overens med drinken. Du kan bruke en rørepinne som er formet som palmer, den kan du finne her hos Barlife. Den har en fin grønn farge, og en fin form som gjør at man kommer i den riktige eksotiske stemningen.

Hvis du er litt romantisk eller du for eksempel skal arrangere et bryllup, kan du også velge noen drinkpinner med hjerter på toppen. De er både søte og romantiske på samme tid, og de passer til alle drinker, uansett om den er eksotisk eller ikke. Du kan også finne drinkpinner med stjerner her hos Barlife, de finnes i forskjellige farger, du kan også få den i en gjennomsiktig type som ser veldig kult ut i alle drinker.

- Finn romantisk cocktail utstyr her -

 

Ren luksus cocktail udstyr

Hvis du skal lage noen cocktailer som oser av luksus, kan du gjøre det med noen kule isbiter, som Barlife også har inne på siden sin. Du kan blant annet finne noen ekstra kule isbiter som er laget av metall. Du kan helle de i drinken og det vil se veldig flott og stilrent ut. Du kan også velge noen isbiter som ser ut som vanlige isbiter, men de er ikke kalde. Denne formen for cocktail utstyr kan du også ha liggende på baren, du trenger ikke å putte de i drinken, de kan ligge på baren å pynte.

Hvis du skal servere noen stilrene drinker, som inneholder en oliven eller en form for bær eller en frukt, så kan du kjøpe noen små sverd, der du kan spidde i frukten. Det ser pent ut og du kan også bruke sverdet til å spise frukten eller bæret etterpå.

drinkssværdTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna