BIO NEDBRYTBARE SUGERØR

Loading...
BIO NEDBRYTBARE SUGERØR

DU KAN GJØRE EN FORSKJELL FOR MILJØET SOM BARTENDER

Mange mennesker går rundt og tenker at de er for ubetydelige til å kunne gjøre en forskjell for miljøet. På mange måter kan det være riktig, for det er i langt høyere grad de multinasjonale selskapene som bør endre måten de driver forretningene på. Men det er også ting man kan gjøre selv. Noe av det som man lett kan gjøre er å kjøpe bio nedbrytbare sugerør og andre miljøvennlige ting. For eksempel kan man kjøpe engangsbestikk i tre. Her er det ikke snakk om noe spesielt man skal kjøpe, men heller adferden man har. Engangsbestikk kan i mange tilfeller gjenbrukes, hvis man sørger for å kjøpe engangsbestikk av god kvalitet kan man helt klart bruke det om igjen.

sugerør i nedbrydeligt materiale

FINN FORSKJELLIG SLAGS BIO NEDBRYTBARE SUGERØR

Har du bestemt deg for å kjøpe bio nedbrytbare sugerør så trenger du ikke å kjøpe en bestemt type. Du kan velge mellom flere typer. Det er flere og flere som har startet å bruke denne typen sugerør. I takt med at etterspørselen blir større, er det klart at konkurransen også blir større. I dette tilfellet velger man å lage forskjellige varianter for å skille seg ut i mengden. I disse dager ser man ofte sugerør med striper, som puttes i gamle syltetøyglass. Denne stilen finner man ofte når man ser etter bio nedbrytbare sugerør. Hvis man vil gjøre hele drinken mer miljøvennlig kan man finne et gammelt syltetøyglass som allerede er brukt. Det kan godt være at glassene ikke er like store og de ser kanskje annerledes ut, men det er heldigvis mange som ser positivt på dette. Hvis man vil prøve ut noe annet enn bio nedbrytbare sugerør, kan man også bruke metall sugerør, de er det veldig enkelt å bruke flere ganger.

sugerør i metal

FÅ BIO NEDBRYTBARE SUGERØR TIL Å BLI EN INSPIRASJON FOR ANDRE

Noe av det man kan gjøre når man vil gjøre noe godt for miljøet er å påvirke andre i en positiv retning. Å gå rundt å gi press på andre med ting man bør og skal gjøre er ikke så bra. I istedenfor kan man være et godt eksempel for andre. Hvis man er det, finner man fort ut at folk fort kan bli inspirert. Det kan være at man begynner å se etter flere ting som er miljøvennlige.

De færreste har et stort forbruk av sugerør, men det er noen mennesker som bruker de av og til. Hvis man bruker sugerør ofte så kan man godt velge bio nedbrytbare sugerør.

BAMBUS OG TRE ER GODE MILJØVENNLIGE MATERIALER

Hvis man skal kjøpe noe bio-nedbrytbar service bør man se etter ting som er lagd av tre og bambus. Disse to materialene er helt klart best når man ser etter et miljøvennlig alternativ til plastikk og porselen. De to tidligere materialene som vi har nevnt finner man blant annet når man kjøper bio nedbrytbare sugerør. Mange lurer på hvordan denne typen sugerør kan ha en så flott farge. Mange tror at fargen ikke er miljøvennlig og at det kun er selve sugerøret som er lagd med tanke på miljøet. Sånn er det ikke, malingen er også bio nedbrytbart. Rørene er farget med soyablekk, og det er et bra materiale som er miljøvennlig.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna