7 CHAMPAGNEGLASS TIL DEG SOM ELSKER CHAMPAGNE

Loading...
7 CHAMPAGNEGLASS TIL DEG SOM ELSKER CHAMPAGNE

7 champagneglas til dig, der elsker champagne

Vi elsker champagne, her hos oss i BarLife, men selv de beste boblene kan bli ødelagt av et glass som ikke er ment til champagne.

Vi vil derfor i dette innlegget presentere deg for 7 flotte glass som er laget spesifikt til champagne, og glassene får frem alle de gode kvalitetene.

Hvis du er på jakt etter nye champagneglass, kan du finne noe inspirasjon i guiden under.

 

Incanto Champagneglass

Vi starter brått ut med dette praktfulle champagneglasset fra Incanto. Først og fremst er det verdt å legge merke til de flotte graveringene som er rundt glasset. Når du serverer den gylne champagnen i glasset vil det skape noen flotte fargenyanser som gjør at hele opplevelsen blir helt ekstraordinær.

 

Du kan også bruke dette champagneglasset til hverdags, men det egner seg spesielt godt til de store festlige begivenhetene, da får det virkelig vist seg fram. Den fine utsmykningen vil bidra med den festlige stemningen.

 

Noblesse Nachtmann Champagneglass

Hvis du likte stilen på det første glasset vil du helt sikkert like dette Noblesse Nachtmann Champagneglasset.

Dette er også et glass som skal brukes til festlige begivenheter. Den flotte dekorative krystallooken er så elegant at den kunne blitt brukt blant konger og dronninger.

Her får du virkelig et pent krystallglass for pengene. Glasset vil vekke masse positiv oppsikt blant gjestene, i tillegg til at det vil sette grunnlaget for en veldig god champagneopplevelse.

Cabernet Champagneglass

De majestetiske krystallgraveringene har blitt byttet ut med noe veldig enkelt og elegant. Hvis du ikke er interessert i at glasset skal stjele for mye oppmerksomhet når du serverer champagne, så kan dette champagneglasset fra Cabernet være et bra tips.

I motsetning til de forrige glassene, passer dette glasset veldig godt til hverdags, det har blitt mer og mer vanlig å nyte et glass champagne til en skalldyrsrett.

Designet på glasset vil uten tvil skape en god smaksopplevelse, og klarheten på glasset gjør at champagnen blir presentert på en stilfull måte.

 

Chef & Sommelier Champagneglass fra Sublym

Apropos eleganse så er dette champagneglasset fra Sublymet prakteksemplar. Den lange stilken og den tynne glasskanten passer perfekt til en spesiell anledning der man skal ferie noe spesielt og champagne er påkrevd.

Hvis du liker å ha matchende glass så kan du få flere glass i samme serie fra Chef & Sommelier. Dermed kan du pynte med vinglass og champagneglass fra den samme serien når du skal dekke bordet.

 

Spiegelau Champagneglass

 

Spiegelau har kommet med sitt forslag om hvordan et champagneglass skal se ut. Vino Grande Champagneglassethar blitt laget på en veldig flott måte. Man kan helt klart merke den gjennomgående kvaliteten i glassene fra Spiegelau.

Du kan bli forført av glasset og den gode champagnen som du heller i glasset, du vil helt klart glemme både tid og sted.

En romantisk middag, kvalitetstid sammen med mennesker som du er glad i eller til nyttårsaften. Alt dette er tenkelige scenarioer der dette champagneglasset passer perfekt.

 

Zalto Champagneglass

Vi går litt høyere opp når det gjelder kvalitet, hvis det overhodet er mulig. Det vil vi påstå at det er, for dette champagneglas fra Zalto gjør en ekstra innsats når det kommer til å skille seg ut.

Hvis man kun ser på designet er det langt foran mange andre champagneglass, det er mange andre glass som ikke klarer å skille seg ut fra mengden til tross for et flott særpreg.

Zalto har virkelig et øye for den elegante detaljen, og det er også tilfellet her.

Glasset har blitt blåst i et blyfritt krystallmateriale, det gjør at det får en spesiell klarhet, fleksibilitet og robusthet, dette finner man ikke i mange andre glass.

Det er ikke så mye mer å si enn at dette glasset skal oppleves i virkeligheten. Da får du en forståelse for hvorfor dette glasset er så spesielt.

 

Stem Zero Champagneglass fra Nude

Det siste glasset vi har valgt i denne omgang ligger helt på toppen innenfor champagneglass i våres sortiment. Dette ultralette Stem Zero krystall champagneglasset fra Nude er helt enestående

De har klart å lage et glass med en så tynn stilk at det ser ut som om glasskålen svever fritt rundt i luften. Tykkelsen på glasset er ikke mer en noen få millimeter og det gjør at glasset er veldig lett.

Du skal ikke la deg lure av at det ser ut som et skjørt glass. Glasset har blitt laget på en helt spesiell «Iron Shield Technology», det gjør at det er ekstra robust mot uheldige slag.

Det er et flott champagneglass som snakker for seg selv når det kommer til design og kvalitet. Det fortjener virkelig å avslutte listen over glass som du bør skaffe deg til champagne.

 

Nå har vi kommet til veis ende for denne gang, forhåpentligvis har du fått masse inspirasjon til neste gang du skal ha et nytt champagneglass.

God fornøyelse!

 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna