3 GODE ISBITMASKINER SOM ER PERFEKT TIL KJØKKENET

Loading...
3 GODE ISBITMASKINER SOM ER PERFEKT TIL KJØKKENET

Har du noengang tenkt over hvor deilig det er å ha fri tilgang til isbiter? Prøv å forestille deg at du ikke trenger å fylle opp de små blå isbitposene gang på gang, for å så legge dem i fryseren hvis man har lyst på isbiter. Når man virkelig har lyst på isbiter har man selvfølgelig glemt å fylle fryseren opp igjen.

Med en isbitmaskin kan man raskt og enkelt ha isbiter klare til når man skal bruke dem, og man slipper unna med en masse ekstra styr.

I dette innlegget vil vi gå igjennom tre forskjellige isbitmaskiner, de har alle til felles at de ikke tar opp mye plass og man kan enkelt oppbevare maskinen på kjøkkenbenken som en del av kjøkkeninteriøret. Man trenger altså ikke masse plass hvis man ønsker å ha isbitmaskinen stående, samtidig som man alltid har isbiter tilgjengelig.

 

Caso Isbitmaskin Pro

Ofte gjemmer man det beste til sist, men vi er så begeistret for isbitmaskinen fra Caso, at vi ikke kan vente med å fortelle deg om den.

Den er utviklet med kule funksjoner som automatisk slå av funksjon, det betyr at man ikke trenger å holde øye med når maskinen er ferdig. Den slår seg av selv, når den ikke har mer kapasitet til flere isbiter, eller når beholderen er tom for vann.

Lokket er designet sånn at man hele tiden kan holde øye med produksjonsprosessen, maskinen produserer opp mot 500 gram isbiter i timen. Maskinen kan lage porsjons isbiter på 6-13 minutter, så man kan alltid ha isbiter raskt ferdig til et glass vann eller til en drink.

Denne flotte maskinen er både stilren, funksjonell og høyteknologisk på en og samme tid.

 

 

Elektronisk Isknuser fra Gastroback

Den neste isbitmaskinen som vi vil introdusere for deg, skiller seg en smule ut fra den typiske isbitmaskinen, fordi denne maskinen produserer ikke bestemt isbiter. Denne knuser større is-klumper, som i mange sammenhenger er veldig lønnsomt.

Is-knuseren fra Gastroback knuser lett større klumper med is, dermed kan man få en porsjon med mindre isbiter veldig raskt.

Samtidig tar maskinen opp veldig liten plass, så man trenger ikke å bekymre seg om plassmangel, og i tillegg er motoren i maskinen veldig kraftig. Is-knuseren bruker få watt på å knuse isen, og det er en stor energisparing for deg.

Selv om isbitmaskinen ikke lager isbiter selv, er det fortsatt mange gode grunner til hvorfor man skal skaffe seg denne flotte is-knuseren. På knappe 15 sekunder kan man ha isbiter klare. Man kan la maskinen stå fremme på kjøkkenbenken, den har et stilrent design og det vekker appetitten for isbiter.

 

Isbitmaskin fra Melissa

Den tredje isbitmaskinen er fra Melissa. På 9 minutter har man 9 store isbiter som man kan bruke til deilige cocktails eller et glass vann.

Melissas isbitmaskin har en topp brukskvalitet Melissas isterningmaskine, alt man trenger å gjøre er å helle vann i beholderen og trykke på start, maskinen klarer resten selv.

Akkurat som med de andre maskinene, tar denne også opp lite plass, og den svarte fargen på designet gjør at man lett kan ha den stående fremme.

 

Hvis du går med en drøm om å skaffe deg en maskin som produserer isbiter, så har du funnet ut av at det ikke trenger å være så komplisert. Med disse tre maskinene får man høy kvalitet til en lav pris, noe som er en stor fordel.

Du er velkommen til å se på hele utvalget vårt av isbitmaskiner, og nå som du er i gang kan du også sjekke ut barmaskinene vi har.

God fornøyelse!Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna