Loading...

Bearnaiseessens FL 70 CL

Artikkelnummer
675938
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

158,75 NOK

Beskrivelse

Beauvais Bearnaise Essens - Den Perfekte Ingrediensen til Hjemmelaget Bearnaise Saus

Beauvais Bearnaise Essens er en spennende krydderieddik som er uunnværlig for de som foretrekker å lage Bearnaise Saus helt fra bunnen av. Denne essensen kan også brukes som ingrediens i en hjemmelaget dressing og tilfører en unik smak og aroma til rettene dine.

Essensen leveres i en flaske med en kapasitet på 70 cl, noe som gir deg rikelig med produkt til å eksperimentere med forskjellige oppskrifter. Den er lett å blande og kan brukes som ingrediens i Bearnaise Saus, salatdressinger og mye mer.

Beauvais Bearnaise Essens har et næringsinnhold per 100 g, som inkluderer 43 kj/10 kcal energi, 0,5 g fett, 0,1 g mettede fettsyrer, 1,2 g karbohydrater, 0,8 g sukkerarter, 0,5 g protein og 0,61 g salt. Den skal oppbevares mellom 5° og 25° for å sikre optimal kvalitet og holdbarhet.

Uansett om du er en erfaren kokk eller bare elsker å eksperimentere på kjøkkenet, vil Beauvais Bearnaise Essens være et fantastisk tillegg til samlingen din av ingredienser.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna