Kjøkkenutstyr - Vakre kurver og tekanner i beste kvalitet!

Mange har et kjøkken som de ikke bruker så mye. Ovnen brukes til oppvarming, kjøleskapet brukes utelukkende til oppbevaring av ulike former for alkohol, øl og vin, og skap brukes kun til oppbevaring av barverktøy. Og den eneste gangen det brukes bestilling og service er når det ikke er bestikk i posen med take away-mat du har kjøpt hos lokalbefolkningen. Hvis dette er situasjonen, så bruker du rett og slett ikke kjøkkenet ditt optimalt. 

Les mer her

Loading...
Filter

Mange velger å se kjøkkenet sitt som et slags oppbevaringssted for alle tingene sine til baren, men det kan brukes til så mye mer enn det. For faktisk kan du få mye inspirasjon til drinkene dine ved å lage mat på kjøkkenet ditt.


Under matlaging, vil du oppleve mange forskjellige opplevelser, og alle disse følelsene kan brukes til å utvikle nye drikke oppskrifter. For det kan være at du står og gjør en skikkelig høst pott i hennes kjøkken og plutselig du blir inspirert av den vakre og krydret smak av laurbærblad og rosmarin. Og neste gang du står med barutstyr og går ut til en hendelse og lage drinker kan ta disse krydder og eksperimentere med hva slags glass som best passer disse urter. For det å lage drinker og en bartender er så mye mer enn bare å riste noen drinker sammen, det handler om smak, sanser og inntrykk av at verden kan gi, og her kan du begynne i sitt kjøkken.

Et kjøkken kan brukes til Bards

er mange som velger å ha et hull i veggen mellom stue og kjøkken, og hvis du har dette, du har opprettet det perfekte stedet å ha en bar. For hvis hullet er akkurat på høyden av overkroppen kan gjøre dette hullet i en bardisk og dermed kan gjøre ens kjøkkenet til en bar. På den annen side, inne i rommet kan deretter plassere noen høye krakker og plutselig har du en unnskyldning for å kjøpe enda mer ingot relaterte elementer for hennes kjøkken. For nå er det ikke lenger bare et kjøkken, men du har en full bar. Det passer veldig godt med hva man faktisk har i sitt kjøkken, som er først og fremst ulike barting at du har på kjøkkenet, fordi det ikke er plass andre steder.

En blender i et kjøkken er ideell for drinks

Der er få ting som er så bra å bruke for mange ulike formål, for eksempel den kjente og kjære blender, så mange mennesker har i sitt kjøkken. Det er blant annet godt å lage suppe med, i tillegg kan du lage nydelige og sunne smoothies. Men det er ikke bare i den klassiske kjøkken som du kan bruke en blender. For også når det kommer til alkohol og alkohol avdelingen kan bruke et kjøkken denne maskinen for mange ting. Spesielt hvis du har til å lage nydelig, kald drikke som krever knust is. Så det er så enkelt, at du bare kan gå ut i hennes kjøkken, hakke og kutte ingrediensene nå engang trenger, inn i blender, trykker på start, og i løpet av sekunder har du mest delikate kaldt drinks.

De glass, som kan finnes på kjøkkenet, kan også brukes i baren

I kjøkkenet har et stort utvalg av glass, og disse brillene er flott å bruke for juice, vann og brus, men de kan også brukes i baren. For det store vannglass er ofte innlysende å bruke for høye drinker og stor kaffe glass du har kan også brukes for drinker. Så tømme kjøkkenet for glass, hvis du er i en våt kveld der bør brukes all barutstyr fordi du lovet vennene dine, har du sannsynligvis bør være å bli bartending i kveld. Derfor har vi et stort utvalg av kjøkkenutstyr

containere fra kjøkkenet kan brukes til snacks

alle mennesker har mange forskjellige retter og containere på kjøkkenet, kanskje ment for en salat eller lignende. Men i tillegg kan de også lett brukes i forbindelse med en fest hvis du må handle bartender. For en ekte bardisk må alltid være litt snacks som det skal ha like, kan du ta av. Og disse snacks er for eksempel servert en bolle, som faktisk er ment for sjokolade eller godteri. Chips og større og mer luftige snacks kan snedig servert en salat bolle og pretzels kan være tjent med en vanlig glass, som du også kan finne på kjøkkenet. Hvis du inviterer folk til en litt sunnere partiet kan også bruke glass fra kjøkkenet for å servere gulrot pinner eller agurk pinner. Og i små skåler kan berøre en fettfattig dressing sammen gjorde shunning eller andre magre meieriprodukter.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna